Ha TamaraTS , heb je het verkeerde gerecht besteld. Deze Thai kan wat rommelig in de bediening zijn maar het eten is echt goed en altijd constant, altijd vers altijd super lekker. Ik kom hier erg graag maar meestal haal ik af.
Zo'n slecht restaurant bezocht ik zelden. We waren met een groep van 6. Na 75 minuten kwamen de gerechten! Athans, een deel. Een ander deel kwam later en het laatste deel waren ze uberhaupt vergeten en moesten we nogmaals om vragen.
Bediening leek niet eens door te hebben dat alles mis ging en verontschuldigde zich niet.
Afzuiging in het restaurant was er niet of werkte niet waardoor we allemaal met de geur uit de keuken in ons kleren naar huis gingen.
Mijn gerechten waren slecht, overige tafelgasten waren met het culinaire niveau wel redelijk tevreden.
Lekker gegeten, de soep en de curry met kip waren uitstekend, alleen de gefrituurde garnalen vond ik niet bijzonder. Vriendelijke bediening en een mooie plek.
Prima Thai. Eten beter als de bediening maar zijn wel vriendelijk. gerechten waren ook zeer ok. Locatie is natuurlijk top. Ligt aan de vecht en op een lokatie waar je dat nooit verwacht, midden in het boerenland... en dat voor een Thai.
Ruime keuze aan gerechten. Als er een * bij een gerecht staat zijn ze ook pittig maar niet te, precies goed. We hebben elkaars gerechten niet geproefd en ik weet niet of de gerechten dus veel op elkaar lijken qua smaak, zoals een eerdere mening beschrijft. We hebben wel allemaal met smaak gegeten.
Het restaurant zit in een oude (opnieuw opgebouwde) schuur en je kijkt zo de hoogte in. Ik zou dit restaurant aanraden en kan mij voorstellen dat sommigen dit restaurant tot hun favoriet rekenen.