| Keuken | Indiaas |
| Huiswijn per fles | €15.00 |
| Huiswijn per glas | €4.00 |
| Openingstijden | 17.00-22.00, di gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
Saskia9 1 februari 2012 | |
Ik zal mijn verhaal kort houden. Een keer of 6 geweest naar dit restaurant. Onze conclusie is dat dit restaurant zijn langste tijd heeft gehad, al een hele lange tijd waarschijnlijk...: de kwaliteit van het eten is zeer wisselend. Wat WEL een constante factor in dit restaurant is de kwaliteit van de bediening. Nooit heb ik zo'n hork meegemaakt als gastheer. Wij gaan hier nooit meer heen. Gelukkig wordt onze mening door velen gedeeld.
BasBone 11 november 2011 | |
Het eten valt nog wel mee - we hebben inmiddels een vele malen beter Indiaas restaurant gevonden - maar de eigenaar is zoooo vreselijk arrogant, dat we na een aantal jaren hebben besloten hier niet (lees: nooit) meer te gaan eten. |
HildeG 18 september 2011 | |
wij komen hier regelmatig eten. Het is qua smaak geweldig goed. De inrichting is al jaren hetzelfde en mag wel wat moderner. Service is okay. Je moet er met name zijn voor de heerlijke curry's. |
Andrea71 28 juli 2011 | |
Tweede keer en helaas toch weer matig. Net verhuisd uit Amsterdam en liefhebber van Indiaas eten. Typisch geval van stuur Gordon Ramsey er aub op af. Gastheer is prima en attent, eten is ook lekker. Alleen moet je het goed serveren. Duidelijk magnetron opgewarmde groenten curry. Binnenkant van de bloemkool echt koud, buitenkant warm. Na terugsturen, gratis nieuw bord, maar helaas hetzelfde. Water in mega Amstelbier glazen. En als je belangstellend vraag of een gerecht spicy is, dan krijg je gelijk alle gerechten mild, terwijl je dat helemaal niet wilde. Ik hoop dat het beter is om af te halen. Kun je het thuis goed opwarmen. |
Pris80 5 december 2010 | |
Het eten is heerlijk, de chicken tikka is echt een aanrader. Ik moet er wel bij zeggen dat ik er maar één keer heb gegeten en daarna alleen heb afgehaald omdat het binnen niet zo gezellig is. |
Geef zelf je mening over Taj Mahal