Reserveer nu

KeukenIndiaas

De laatste jaren is restaurant Shanty tot een begrip verworden in Hilversum. Aan de Havenstraat zit dit Indiase restaurant waar ze ook curry’s uit Ceylon serveren. Let op: de Zuid-Indiase curry's zijn zeer pittig! Voor wie het liever wat milder heeft is de massala een aanrader: zacht van smaak en op smaak gemaakt met verse room en noten. De meeste gerechten zijn bereid met een overvloed aan verse kruiden die perfect op elkaar zijn afgestemd. Een must voor de liefhebber!

pschoehuijs pschoehuijs 27 april 2012

Dit is echt mijn nieuwe favoriete restaurant. Voor de 3e keer daar gegeten, iedere keer andere gerechten geprobeerd en alles is even lekker. Vandaag hadden we Bhuna met garnalen en een vegetarisch gerecht met aubergine. Heerlijk! Dit restaurant is echt een aanrader. De bediening is zo leuk, dit kom je nog maar zelden tegen.

proever1999 proever1999 21 april 2012

Vanavond hier gegeten en het was echt verrukkelijk! Goede bediening en goede kwaliteit. Ik blijf hier komen eten. Zeker een aanrader!

willem8 willem8 4 maart 2012

Geweldig! Vanavond hier met echtgenote en 2 kinderen gegeten en het was echt heerlijk. Mijn zoon is "expert" Indiaas eten en hij likte zijn vingers af! Dat zegt genoeg. Heel aardig personeel en snelle bediening.We gaan zeker weer terugkomen voor de Tikka Barbeque waarvan de geuren ons van een ander tafeltje al ons toekwamen.

PGroeneveld PGroeneveld 23 november 2011

Eten is hier echt top. Verschillende gerechten gegeten, maar ze zijn allemaal even lekker. Heerlijke currygerechten met mals vlees, room en verse kruiden. Zacht, maar ook pittig. Ook de vegetarische gerechten mogen er zijn. Dit restaurant is echt een aanrader.

BasBone BasBone 11 november 2011

Vijf jaar geleden kwamen we "per ongeluk" terecht bij Shanthy en zijn daar tot op de dag van vandaag nog zeer blij mee. Tenminste 1 maal per maand moeten we hier naar toe! Eten is méér dan lekker.

Geef zelf je mening over Shanthy