Proever83929 30 januari 2012 | |
Leuk restaurant met vriendelijke bediening. Het eten vonden wij niet lekker. We hadden een runderburger met frites besteld.Mijn burger was droog en enigszins aangebrand.De helft van de uien die erop zaten waren zwart gebakken. Een beetje kok moet toch uien kunnen bakken zonder ze te laten verbranden? Wij gaan hier niet meer eten. |
hennie1234 21 november 2011 | |
In ons mooie stadje Weesp aan de Vecht kan je heerlijk onbezorgd glutenvrij eten ,
conzen 10 november 2011 | |
De jaarlijkse herfstrit van de Vauxhall Owners Club Holland starte dit jaar op 29 Oktober vanuit eeterij De Schalkse te Weesp. Vanaf de voorbespreking in augustus met Mandij Woldendorp liep alles op rolletjes.Op elke vraag van ons had zij een positief antwoord.
Bosch54 24 oktober 2011 | |
Vanmiddag lunch gebruikt - Big Toast, foccacia brood met ham en kaas uit de oven was niet te bestellen aangezien de bakker nog niet was geweest dus op een ciabatta geserveerd ook goed. Op het brood lag een enorme berg pesto die vervolgens zo zout was dat je het echt niet kon eten. De serveerster vertelde dat er net een nieuwe pot was opengemaakt en dat het daar waarschijn aan lag? Nieuwe bestelling geplaatst van een pannenkoek die behoorlijk in het vet dreef - gelukkig was de spa rood prima om de boel door te spoelen - aardige bediening maar eten ver beneden peil. |
mandij 19 oktober 2011 | |
Afgelopen maandag hier gegeten met zijn vieren, net een nieuwe kaart
Amsterdamdude020 19 oktober 2011 | |
Super leuke locatie, ik denk wel de leukste van Weesp, zo aan de vecht, mooi terras waar je in de zomer heerlijk kan genieten van een broodje of een lekkere steak salade, ik ben er laatst wezen eten en het was uitstekend, leuke jonge bediening die zich richten op de gasten en je vriendelijk te woord staan. Drankjes stonden voor ik het wist al op tafel en de kwaliteit/prijs verhouding is goed op elkaar afgestemd, ik kom er zeker nog een keer om de nieuwe winterkaart te proberen!! |
frans12345 3 oktober 2011 | |
Leuke plek aan het water.En daarna ging het mis.
Janny60 21 augustus 2011 | |
Gisteravond gegeten bij De Schalkse. Vooraf geinformeerd naar glutenvrij dieet en bij reservering 1x glutenvrij dieet aangegeven. Zou geen probleem zijn, dieetkoken was een specialiteit. Helaas, het ging helemaal mis na de ontvangst. Onattente (jonge) bediening, geen geschikt glutenvrij voorgerecht (ondanks toezegging dat er bijv. glutenvrij brood zou zijn). Bij hoofdgerecht (waar we erg lang op moesten wachten)geen glutenvrije bijgerechten. Na enig aandringen werd nog een bijgerechtje gemaakt. Na twee keer klagen kregen we dan de koffie aangeboden. Wij eten met dit gezelschap al ruim 9 jaar gem 5 x per jaar door heel Nederland en niet eerder hebben wij zo slecht gegeten. Want ook de overige hoofdgerechten waren zeer matig en de bijgerechten minimaal. Jammer, want De Schalkse heeft een prachtlocatie dus er zou zoveel meer mogelijk zijn. Het team van gisteravond maakte echter de verwachtingen totaal niet waar. |
Dakie 3 april 2011 | |
Het is nu al de tweede(!) keer dat ik en mijn overige tafelgenoten na een hapje en een drankje van ons tafeltje worden weggestuurd omdat ze onze tafel nodig hebben voor 2 gasten meer aan een andere tafel. Er waren notabene nog voldoende lege tafeltjes die tegen elkaar geschoven hadden kunnen worden. Ookt gehoord van gastvrijheid? Voortaan gaan we ergens anders heen waar we wel welkom zijn. |
ivenneker 29 maart 2011 | |
Vanavond eerst een Prosecco op het mooie terras aan het water en daarna prima gegeten. Om te beginnen de broodschotel met diverse vers afgebakken broodjes, kruidenboter, aioli en tapenade. Als hoofdgerecht het visduo van tonijn en zalm met een lichte curry en bosui op zwarte pasta, heerlijk!
Geef zelf je mening over De Schalkse