| Activiteiten | Restaurant, Bistro, Catering, Private dining | ||||||
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |||||||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
De Schalkse profiteert van het mooie terras aan het water. Binnen valt het allemaal wat tegen. Dat geldt ook voor het eten. Een dikke “Vecht” boterham met drie plakjes gesmolten brie en matig aangemaakte sla. De Italiaanse bol met een omgekeerd blikje tonijn erop, was ook al te hard opgebakken en matig van smaak. Het terras is top, de bediening prettig, maar het eten matig.
Gegeten op: 28 april 2013.
Voor lunch een indonesische kippesoep besteld. Deze was heel lekker pittig en erg smakelijk gepresenteerd met kroepoek, soja saus en heerlijke indonesische smakelijke kruiden, gebakken ui, pinda's in cocos.
Top!
De Dobben kroket ook heel smakelijk gegarneerd met gemengde sla en met bruin brood!
Helemaal top. Ga ik gauw weer eens terug!
mooie plek aan het water met een prachtig uitzicht. Bediening geeft niet de indruk dat ze haar werk leuk vindt. Als de zon schijnt brandt je weg want geen luxaflex/zonnescherm.
Gegeten op: 13 januari 2013.Ontzettend leuk en toegankelijk restaurantje gelegen op een toplocatie. Het eten is prima tot goed. Verwacht hier geen culinaire hoogstandjes maar eerder een uitstekende sate of gedurende het seizoen heerlijke mosselen. De locatie is om bij weg te dromen. Ook in de wintermaanden is het er graag vertoeven.
Gegeten op: 14 september 2012.
Spontaan en geheel onverwachts kwamen wij, zelfs wat aan de late kant, bij Restaurant de Schalkse binnen om nog wat te eten.
Het was al rond 21:00 uur.
Het was geen probleem om nog wat te eten en dus gingen we zitten.
We kwamen aan het tafeltje te zitten waar de grote spiegel aan de muur hangt, erg leuk en grappig!
De bediening, een jonge vrouw, was zeer aardig en hielp ons tevens op weg om wat leuke plekjes van Weesp te bekijken. (was een vraag van ons).
Het eten was méér dan lekker! (varkenshaas op een bedje van groene spinazie en een pasta met allerlei soorten zeevruchten)
Het was voor ons lang geleden dat we zo lekker hebben gegeten in een restaurant en we gingen dan ook met een té volle buik weg.
Zelfs de prijs viel ons reuze mee. Nog geen 50 euro inclusief de nodige drankjes die we erbij hadden besteld.
Kortom: Wij waren uiterst tevreden en komen dan ook zeker weer eens terug!
Groeten, Sjors & Bianca (Vleuten)
Schrijf zelf een recensie over De Schalkse
Schrijf hieronder je recensie over De Schalkse. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zondag | 11:00 - 23:00 |
| Lunch | 12:00 - 17:00 |