1 2 ouder »

frostybouly frostybouly 26 december 2011

Zeer slecht! op eerste kerstdag een 4 gangen menu, en het was waardeloos.
Voorgerecht en tussengerecht waren nog enigzins redelijk maar het hoofdmenu was vet, opgewarmd en smakeloos!! We zijn de laatste jaren geregeld bij dit restaurant geweest, en het is jammer dat het nu juist met de Kerst moet gebeuren. Heb ons ongenoegen ook kenbaar gemaakt bij de eigenaresse en kregen een kopje koffie, maar ons Kerst diner was al verpest. Het restaurant zat ook lang niet vol, dus kijkend naar de uitstraling, de versiering en de bediening ( willen jullie nog een dessert?- terwijl je een menu incl. dessert besteld hebt) is het een teruglopende zaak

slootjes slootjes 22 mei 2011

Erg lekker eten maar het personeel houdt soms geen rekening met persoonlijke wensen. Zo vraag ik steevast om babi pangang zonder atjar maar iedere keer zit dit er toch bij. Chinese grill op bolle plaat is een aanrader, veel vers vlees en vis van uitstekende kwaliteit. Personeel is verder wel vriendelijk.

cvangelder cvangelder 21 januari 2011

Hier hoeven we niet veel woorden aan te verspillen. Dit heeft met Chinees eten niks te maken. Smakeloos en zoals eerder hier beschreven de geur van oud vet overheerst. Voorgerecht absoluut smakeloos. Teruggegeven en de rest van het eten kon ook de rest van het gezelschap niet boeien. Jammer. De locatie is perfect en de bediening is best vriendelijk maar doe iets aan de kwaliteit van het eten want anders wordt het nog leger dan het nu al is.

bemmen bemmen 14 juni 2010

Uitstekend eten! Vooral de chinese grill en fondue zijn een aanrader! Leuke bediening, wij komen hier vrij vaak en dan wordt je echt wel herkent! Leuke tent dus gewoon.

oostersfreak oostersfreak 2 mei 2010

Ik begrijp de lovende recenties niet. Misschien waren ze vroeger beter maar ik heb zelden zo een smakeloze, vette, liefdeloze chinees gegeten.Ik heb het na een paar happen weggegooid.

Buiten het restaurant komt de geur van oud vet je al tegemoet. En zo smaakt alles ook. Geen aanrader, ik zoek nog even verder naar een goede hollandse chinees.

michel69 michel69 5 december 2009

Wij gaan hier naartoe voor de chinees fondue. Lekker, andere gerechten zijn ook prima. Vriendelijke bedieningen.

Proever43967 Proever43967 5 februari 2008

Goed eten voor een aantrekkelijke prijs. Wat mij betreft de enige aanvaardbare Chinees van Hilversum voor afhaal. Interieur is inderdaad niet geweldig, jammer, want het heeft wel potentie. Aardige bediening.

Proever68834 Proever68834 14 december 2007

Goede chinees. Ga er regelmatig afhalen. Maandmenu is een aanrader, veel gerechten voor maar 15 euro. Pas hebben we hier chinees fondue gedaan, super lekker en gezellig! Echt een goede chinees!

De medewerkers zijn heel vriendelijk en aardig!

Proever63047 Proever63047 15 juli 2007

De Muur heb ik vaak \"misbruikt\" om eten thuis te laten bezorgen. Vooral de gestoomde Shiu Mai is heerlijk. Ook eens met een vriend wezen eten, maar de inrichting is toch wat minder dan bijvoorbeeld bij Boedha. Anderzijds ook een wat vriendelijker prijsniveau, dus al met al zonder meer \"goed\" voor een ongecompliceerd etentje.

Proever61374 Proever61374 3 juni 2007

Uitstekend restaurant, goede service en natuurlijk krijg je het niet op. Afhalen is ook een aanrader, met name de wisselende maandmenu\'s.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over De Chinese Muur