7.5
7.5
6.9
Toon telefoonnummer (0294) 430 369

Dit restaurant is helaas gesloten!

KeukenGrieks

Ingeborg Ingeborg 4 april 2011

Erg lekker gegeten. Diverse mezedes (Griekse tapas). De warme pittige feta was een ontdekking. De bediening was heel aardig, jammer genoeg ook erg gezellig aan het kletsen met alle bekende gasten, dus het duurde aardig lang voor we een drankje konden bestellen of de rekening kregen. Da's jammer.

proever_1985 proever_1985 1 februari 2011

Heel gezellig restaurant, duidelijk een familiebedrijf. Hierdoor is de sfeer heel gemoedelijk. We werden vriendelijk ontvangen met een lekkere ouzo. Daarna heb ik de specialiteit van de chef, het lamsvlees gegeten. Super, heel mals vlees met een lekkere smaak.

Monica Martinez Monica Martinez 9 december 2009

Vriendelijke bediening maar wat te amicaal. Interieur: Griekse vergane glorie, passe.
De gyros vonden we niet lekker: vlees had weinig smaak, smaakte zelfs wat waterig, ondanks grote hoeveelheid kruiden.
Rest van het eten: niet bijzonder smaakvol.

Proever64865 Proever64865 21 juli 2008

Het is gewoon slecht. Alles smaakt hetzelfde. Kom hier nooit meer.

Proever75799 Proever75799 25 mei 2008

Gisteravond hebben we hier heel gezellig gegeten. Het personeel is heel vriendelijk en gezellig en daar heeft het dan ook absoluut niet aan gelegen dat wij toch niet terugkomen de volgende keer...
Als voorgerecht hadden wij een mix van voorgerechten gekozen. De dame van de bediening adviseerde ons die voor twee personen te nemen, dat zou genoeg zijn. Heel attent! En het klopte ook.
Toen kwam het hoofdgerecht en deze vonden we toch echt niet over naar huis te schrijven...Ik had zelf de gamba's gebakken in knoflook en peterselie. Ze waren niet lekker. Volgens mij waren ze gefrituurd en niet vers. Ik heb er drie opgegeten van de 5 toen had ik echt genoeg. Er kwamen twee sauzen bij, niet een beetje maar twee hele grote hoeveelheden op je bord. Patatjes erbij met mayonaise en ketchup in een zakje weer op de patatjes ( in een schaaltje is wat minder snackbar-achtig)en een klein schaaltje sla welke er ook niet aantrekkelijk uitzag. De andere tafelgasten hadden Gyros. Waarom moet dat zo ontzettend banaal veel zijn? En het was niet echt lekker...Jammer.
Ik weet dat Grieks eten niet echt verfijnd is maar misschien kan je er toch iets van versheid van je producten aan toevoegen en in ieder geval een kok in de keuken zetten die zelf Grieks is...misschien scheelt dat.
Zelfs de koffie verkeerd (welke kwam met een grote klodder schuim)heb ik niet opgedronken.
Maar buiten dit alles om heb ik het toch heel gezellig gehad!

Maandagvan 16:30 tot 22:30
Dinsdagvan 16:30 tot 22:30
Zaterdagvan 16:30 tot 22:30
Zondagvan 16:30 tot 22:30

Meld dit restaurant als gesloten