KeukenHollands
Openingstijden11.30-20.00, ma gesloten

Notedop Notedop 30 mei 2010

Het is een gemiddeld pannenkoekenrestaurant. De inrichting is gedateerd. Het personeel is vooral bezig met elkaar luidruchtig te becommentariƫren over de uitgaansperikelen van de avond ervoor. Verder valt de ongastvrije kaart op: "gescheiden afrekenen niet mogelijk". Waarom niet? En "kinderpannekoeken zijn alleen voor kinderen". Waarbij deze kinderpannenkoeken zeer groot zijn, dus als ik dat zou willen, waarom niet? De rekening was zeer fors. De kwaliteit past niet bij de gehanteerde prijzen. Ik fiets volgende keer snel door naar een andere locatie.

Picobello Picobello 23 november 2009

Een restaurant waar nieuwe klanten helaas niet kunnen rekenen op dezelfde vriendelijkheid als vaste klanten. De bediening kan ook beter want tussen het serveren van het dessert van mijn tafelgenooit en dat van mij zat 10 minuten, tussendoor werden andere tafels bediend. De pannenkoeken waren okee maar de sorbet viel tegen (blikvruchtjes in siroop). Jammer!

kokosnoot kokosnoot 17 augustus 2009

We hebben hier koffie en gebak genomen en een ijsje.
De koffie was prima (wel duur voor zo'n klein bakje), het gebak ook. Alleen jammer dat er slagroom bij geserveerd werd, terwijl twee keer gezegd was zonder slagroom.
Het ijs met vers fruit was prima in orde. Bij de bediening gevraagd wat voor fruit er bij zat en dit was inderdaad vers.

Bij mooi weer is het terras overvol, echter kun je binnen ook prima zitten. Dan is het zelfs lekker koel.

Proever84043 Proever84043 13 november 2008

Royale autentiek gebakken pannenkoeken, vriendelijke bediening, gezellige oud-Hollandse aankleding, absolute aanrader.

Proever5119 Proever5119 14 oktober 2008

Afgelopen zondag op het terras koffie gedronken, een kopje thee voor 2 euro en een koffie verkeerd voor 2,75 zijn prijzen die je verwacht bij een trendy zaak. In plaats daarvan zit je op een terras op oud meubilair met een of ander oud kleedje erop. Teksten op de menukaarten die opvielen waren "gescheiden afrekenen niet mogelijk" en "kinderpannekoekn zijn alleen voor kinderen", dit is weer typisch zo'n restaurant waar flexibiliteit en gastvrijheid onbekend zijn, bij het afrekenen bij de eigenaresse werd duidelijk dat dit zo'n zaak is waar de eigenaren al tien jaar te lang in de zaak zitten.

Geef zelf je mening over Pannenkoekenrestaurant Noord-Brabant