KeukenFrans
Bijzondere kenmerken topper

‘Een fijne ambiance’, ‘goede bediening’, ‘bijzondere wijn’, ‘sublieme gerechten’... Alles is ‘precies zoals je verwacht bij een sterrenrestaurant’. Via de open keuken is goed te volgen hoe de keukenbrigade aan het werk is om van je diner ‘een buitengewone beleving’ te maken. Alle gangen hebben ‘pure smaken en zijn oogstrelend gepresenteerd’, maar ook de amuses verdienen een speciale vermelding. Deze zijn werkelijk ‘overheerlijk en verrassend’. En omdat de ‘zeer prettige, jonge bediening ook nog eens geen steek laat vallen’, is deze ervaring ‘het stevige prijskaartje meer dan waard’.

gourmetprovence gourmetprovence 1 mei 2012

Zeer gastvrij en vriendelijke ontvangst, top-amuses bij het apéritif, origineel, verrassend en intens van smaak. De keuze viel op twee verschillende menu's, beiden tot in perfectie gepresenteerd. Prachtige combinatie in het voorgerecht, kalfsmuis en wang, het nagerecht, soufflé pandanblad rijst kokos citroen en yuzu ijs, een zoet hoogtepunt. De Michelin-ster absoluut verdiend, misschien en route voor een tweede ster ? Prijs-kwaliteit in prima verhouding ; een top adres voor een culinair avontuur. Prachtige ligging, met mooi terras.

DGrave DGrave 2 april 2012

Het is een feest om verwend te worden bij De Nederlanden.
Met heel veel toeweiding en vakmanschap bereid was alles wat op onze tafel kwam werkelijk een feestje!
Geweldig vriendelijke en terzakedeskundige bediening, en de wijnen werden haast nog lekkerder door de vakkundige omschrijving ervan.
Een absolute aanrader! en een geweldig mooie stek!

niks niks 2 april 2012

Ontzettend lekker en gezelllig gegeten! Echt een top zaak. Goed en vrolijk personeel, heerlijke gerechten. Echt genieten.

pgiebels pgiebels 27 maart 2012

afgelopen zaterdagavond hier gegeten. De smaken van de gerechten waren mooi in balans als ook de wijnkeuze welke de sommelier had uitgezocht vor ons.
De opmaak van de gerechten waren zoals in een sterren restaurant niet alleen mooi maar ook erg lekker met oog op detail.
De gerechten werden met goede tussenposen geserveerd.
De ontvangst door de gastheer was netjes en we werden goed begeleid.
De bediening was keurig en hield alles goed in de gaten of er voldoende water e.d. was.
Het geheel liep bijna onopgemerkt soepel en de uitleg bij de gerechten was duidelijk, de vakkennis is duidelijk aanwezig. Mooi restaurant gelegen aan de Vecht.

patriciavd patriciavd 14 maart 2012

Wij hebben hier afgelopen woensdag gegeten in het kader v.d. restaurantweek, ideaal om nieuwe adresjes te ontdekken. Echter we kwamen van een koude kermis thuis helaas. We waren daar bijna als eerste aanwezig en werden in een koud hoekje van het restaurant geplaatst. Op onze vraag of we geen andere tafel konden krijgen werd afwijzend gereageerd. De gerechten die ze opdienden staan niet op het normale menu, dus geeft onzer inziens dan ook geen goede indruk van een restaurant. Ik had reeds bij de reservering allergieën kenbaar gemaakt. Een goed restaurant, zeker met een ster, zou hier een vervanging voor moeten kunnen verzinnen. Helaas, bij mijn voorafje hadden ze gewoon de appelvinnagraitte weggelaten. Oftewel; ik had naast het tartaartje van zeebaars en torentje van basmatirijst alleen aangemaakt met sushi-azijn. Dit torentje rijst was ook amper gaar en smaakte als iets uit een pakje. Hierna begon het qua aandacht ook mis te gaan. We moesten steeds langer wachten op elke gang, praktisch alle tafels na ons kregen hun gerechten eerst en wij als laatste! Na een opmerking hierover ging dat iets beter, na een amper te horen sorry en een flauw excuus dat ze ons niet wilden haasten. Pardon, hadden ze ons iets gevraagd of vica versa? Nee dus. Hoofgerecht van hoender was ook net aan gaar en niet bijzonder. Het wijnarrangement was ok, maar complimenteerde de gerechten niet. Met een uitschieter van de sherry bij het dessert, die was wel goed. Vervolgens moet je dan voor twee kopjes espresso ook nog de hoofdprijs betalen, koffieservies aangeslagen en er wordt geen 2e kopje aangeboden. Heel jammer allemaal en voor ons een reden om hier in ieder geval niet meer terug te komen na zo'n eerste indruk.

Geef zelf je mening over De Nederlanden

MaandagGesloten