piter4545 27 april 2012 | |
ik Komen hier al jaren, simpel, lekker pizza eten, goede prijs/kwaliteitverhouding. Aardige en attente eigenaren.
derman 14 april 2012 | |
wij zijn met groep van 60 prs geweest was echt goed echt leker wijn een pasta s pizza s echt leker wij komen zeker weer turg |
linda2012 14 april 2012 | |
We wonen dichtbij en zijn nu al twee keer binnen twee weken geweest. echte Italiaanse dunne knapperige pizzabodems met een goede selectie aan toppings die je niet bij elke doorsnee pizzeria vindt. Ik had bijvoorbeeld pizza kok, met ham, en gorgonzola. Ontzettend lekkere combinatie! kan je kiezen uit een goed glas rode of witte wijn of chardonay. Groot succes en daarom is reserveren wel nodig |
Nona932 10 april 2012 | |
De bediening was niet erg vriendelijk en de spareribs waren ook niet lekker. Het vlees was weinig en de friet was vettig en slap. Wij hadden het gevoel dat dit een zaak was voor toeristen omdat die na één keer toch nooit meer terugkomen. |
robin023 26 maart 2012 | |
ik heb laatst hier heerlijk een driegangen menu gehad..heerlijke anti pasto firenze als voorgerecht wat bestond uit allerlei kleine hapjes..hoofd gerecht ook heerlijk en niet te vergeten de heerlijke tiramisu..ga erheen en ervaar wat ik heb ervaren mensen.. |
djJessica35 19 maart 2012 | |
Altijd voortreffelijke pizza`s en pasta`s en heel betaalbaar. Vriendelijke en belangstellende bediening. We blijven zeker komen
proever909012 9 maart 2012 | |
Ik ben afgelopen zondag bij Halvmaansteeg bij Italiaanse Pizzaria gegeten. Was heel lekker we ware met zijn 3 personen , en ik raad de mensen ook eenkeertje om daar te eten. En is een gezellige restaurand is altijd druk. |
proever3231 3 maart 2012 | |
Ik ben hier al sinds mijn studentijd vaste klant..jong oud iedereen komt er eten van onze familie..goed eten en vriendelijk personeel..tegenwoordig vind je niet snel een restaurant als hier vooral niet in amsterdam centrum..prijs kwaliteit in zeer goede verhouding..zeker een aanrader!! |
proever101772 1 maart 2012 | |
we hebben met groupon daar heerlijk gegeten met 4 personen..heel smakelijk vriendelijk personeel en uitstekende ligging aan het Rembrandtplein...ik raad het iedereen aan om daar is een keer tegaan eten..leuk sfeertje... |
pierre25 18 augustus 2011 | |
Ik had hier al een keer eerder gegeten en toen was deze pizzaria nog oke. Maar laatst waren we met een man of 10 en het was in één woord verschrikkelijk. Hoewel de ober in eerste instantie grappig overkwam was hij de twee uur erna onvindbaar en moesten we bijna smeken om geholpen te worden. De pizza's en pasta's waren van zeer slechte kwaliteit en de meesten hadden na een paar happen genoeg. Ze kunnen duidelijk een grotere groep niet handelen |
Geef zelf je mening over Firenze