| Keuken | Italiaans |
‘Voor een toeristenstraat is dit een zeer goede Italiaan!’ Een enkeling durft het zelfs ‘een van de meest authentieke Italiaanse restaurants van Amsterdam’ te noemen. Vooral als je ‘op de centjes moet letten’ is deze zaak een goede keuze want ‘de rekening valt elke keer weer mee’. Door de ‘open keuken’ kun je zien hoe vrolijk de keukenbrigade aan het werk is. Niet gek, als blijkt dat de pizza's ook nog eens ‘verrukkelijk zijn’. ‘Het is altijd een feestje om hier te komen.’
pierre25 18 augustus 2011 | |
Ik had hier al een keer eerder gegeten en toen was deze pizzaria nog oke. Maar laatst waren we met een man of 10 en het was in één woord verschrikkelijk. Hoewel de ober in eerste instantie grappig overkwam was hij de twee uur erna onvindbaar en moesten we bijna smeken om geholpen te worden. De pizza's en pasta's waren van zeer slechte kwaliteit en de meesten hadden na een paar happen genoeg. Ze kunnen duidelijk een grotere groep niet handelen |
proever9090 28 december 2009 | |
gisterenavond Voor in een toeristenstraat zoals iemand anders terecht opmerkt is dit een zeer goede italiaan. Ieder keer als we een weekje amsterdam doen komen we hier. En het altijd meer dan uitstekend ,of het het eten is,zoals deze keer de perfekte piza ,of de bedienig,het is hier altijd een feest om te komen |
proever9078 27 december 2009 | |
Wij hebben hier op een zaterdagavond in december 2 kerst gegeten met onze 2 kinderen en eigenlijk vonden we het allemaal prima en lekker. Bediening was erg vriendelijk en voorkomend. De diverse gerechten (zeebaars, diverse pasta's, pizza) waren prima en de rekening van 65 Euro precies (inclusief voorgerechten, wijn, desert, koffie) was zeker niet te hoog. De keuken geeft een vrolijk overzicht wat er in de keuken gebeurt en de kindvriendelijkheid was hoog |
linda6788o 23 december 2009 | |
Samen met een vriendin waren we op zoek naar een plek om pizza te eten.Toen viel onze oog op pizzeria firenze.Toen we voorbij liepen zaten beide kanten helemaal vol met mensen,waardoor we zonder twijfel naar binnen stapten.Pizza's waren vurrekullijk en als dessert namen we een tiramisu die de slagroom op de taart was heerlijk! |
Proever546783 23 december 2009 | |
In deze tijd waar iedereen op de centjes moet letten was deze uitstapje naar amsterdam op het gebied van eten heel erg plezierig.Gisteren was niet alleen de prijs was aanlokkelijk om naar binnen te gaan maar eenmaal binnen hebben we een heerlijke pizza en pasta gedeeld.Ik raad iedreen om er is een keer een hapje daar te gaan eten.prijs en kwaliteit waren top. |
Geef zelf je mening over Firenze