Proever31318 19 mei 2008 | |
Na de recensie van 2006 gelezen te hebben hebben we het toch geprobeerd. Helaas er is niets veranderd!! Er waren maar 3 tafeltjes bezet maar we hebben heel lang moeten wachten. De voorgerechten waren oke maar ik had als hoofdgerecht asperges met botersaus en ham maar dat smaakte helemaal nergens naar. De ham was uitgedroogd en de asperges smaakloos. Door het lange wachten geen toetje genomen. De garnituur bij de overige gerechten was slappe groenten en aardappeltjes. De bediening was wel vriendelijk. Vandaar matig anders was het slecht geweest. Wij komen er niet meer. |
Proever52925 28 oktober 2006 | |
We vullen geen \"slecht\" in, louter en alleen omdat de pannenkoeken een ruime voldoende kregen en de serveerster/eigenaresse (?) vriendelijk bleef. Maar verder...geen aanrader! Achtergrondmuziekje is leuk, maar om nou een nieuwszender aan te hebben...Vlak na ons (3 volwassenen) kwam een echtpaar binnen. Verder waren er geen etende gasten. De kok/eigenaar was in gesprek met enige bezoekers omtrent afspraak over een partij, hetgeen inhield dat wij bijna een uur op onze pannenkoeken moesten wachten! Het genoemde echtpaar net zo lang op een broodje. Dat kan toch niet, zelfs niet voor een eenvoudig pannenkoekending. De entourage is donker en klein, en als er dan familie van de uitbaters (oma, kind) erg aanwezig zijn, werkt dat storend op ons gemoed. Hier komen we niet weer, aangezien vlak in de buurt wél prettige gelegenheden zijn. |
Addy 31 december 2003 | |
Eten in een echte, gezellige oude molen. Sfeer uitstekend, warm en gezellig knus. Niet erg veel plaats dus reserveren is een pré om een teleurstelling te voorkomen! De kaart heeft niet veel om het lijf, de keuze is beperkt maar goed. Voor ieder wat wils en prima prijs
Geef zelf je mening over De Molen