7.9

KeukenVegetarisch & Frans
Menuprijs€34.00
Bijzondere kenmerken Eurotoques

26 maart 2013

Mijn vriendin was jarig en ik net geopereerd, dus immobiel. Omdat we er toch wat leuks van wilde maken hebben we Minevitus gebeld en gevraagd of we bij wijze van hoge uitzondering iets af konden halen. Ze werkte hier geweldig aan mij en kwamen zelfs het hoofdgerecht later brengen (we wonen vlakbij) zodat het niet koud zou worden tijdens voor- en tussengerecht. Dus heerlijk 5 gangen diner. En decor.... Gewoon thuis :-)
Nogmaals geweldige service!!

michiel37
michiel37
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

9 december 2012

Zaterdag 8 december hier gegeten. Eigenlijk begon het bij de reservering al niet goed. Gevraagd naar een tafel “niet in het midden van de zaak”. Als antwoord werd gegeven ik heb geen tafels meer vrij in het midden. Het werd een tafeltje voor 2 aan het raam.
Itt de foto op de website was het zaterdag afgeladen vol, te vol. Groot gezelschap was een verjaardag aan het vieren en alle beschikbare tafels tegen elkaar aangeschoven. We kwamen met moeite bij ons tafeltje, waar de kerstboomtakken in het haar van mijn partner prikt. Het is zo druk dat wij elkaar aan de kleine tafeltje nauwelijks verstaan. De kleine ruimte is volgepropt!
We krijgen de uitgebreide wijnkaart zonder enig advies of vraag welke wijn wij zouden willen drinken.
Voor het diner kiezen we voor een driegangen menu, we laten het aan de chef over in willen wel worden verrast, en dat werd het zeker, helaas.
Als amuse krijgen we een soort steenstripje/lineaaltje van 20 cm met daarop 4 ini-mini hapjes. De uitleg van de jonge chef gaat op in het rumoer. Amuse ziet er wel verzorgd uit maar qua smaak komt het niet uit de verf. Daarnaast staat er nog een klein schaaltje met iets grijs dat popcorn blijkt te zijn en volgens mijn tafelgenoot vies smaakt, dit zelf proevende kan ik het alleen maar beamen. Smaak scherp en structuur is slap en muffig.
Voorgerecht is een cracker, of matzes met daarop wat carpaccio van vis, of het zalm of tonijn oid is kan ik niet zien het wordt volledig overdekt met ‘te veel’ sla. Cracker is snel slapjes door het vocht van de vis. Het geheel is een beetje smakeloos.
Hoofgerecht is een hazenpeper van hert, veel saus over het vlees, en her en der iets groens, wat voor groente moet doorgaan. Stukje groene asperges of spruitjes, ter grootte van een overhemden knoopje. Vlees is niet regelmatig gegaard en puntjes grijs en hard. Mijn disgenoot laat uitdrukkelijk merken dat het niet smakelijk is. Het geheel is ondefinieerbaar. Het vlees is werkelijk doordrongen van de knoflook, de scherpte daarvan blijft de hele avond en nacht, tot vandaag in de mondholte hangen.
Nagerecht is een mousse van witte chocolade en appelcompote, bestrooid met mosterdzaadjes. De mousse smaakt daardoor zout. Overigens is het nagerecht niet groter dan de inhoud van een soeplepel.
Het eetplezier is inmiddels verdwenen, we besluiten snel voor de koffie, capuccino, en ja helaas die is nooit in Italie geweest, maw gewoon wat zwarte koffie die niets van capuccino weg heeft.
Het mag duidelijk zijn, een uiterst slechte eet ervaring, bediening is rommelig, en de ruimte, misschien alleen deze avond, veel te vol gepropt. Veel te lawaaiig. Advies: ga er niet heen zonde van het geld want prijzig was het zeker. Dat is niet erg als alles okay is maar niet als het is zoals wij hebben ervaren. Conclusie, eens maar nooit meer.

Gegeten op: 8 december 2012.

16 november 2012

Een zaak waar menig restaurant in de omgeving een voorbeeld aan kan nemen! Topkwaliteit eten, gezellig muziekje op de achtergrond en onlangs gerenoveerd. Steeds weer als ik hier kom waan ik me in Frankrijk. Echte vakmensen die weten waar ze over spreken! Geraffineerde en verfijnde smaak.

Gegeten op: 18 oktober 2012.
mdassen
mdassen
Expertproever

12 augustus 2012

Top tent of toko hoe je het restaurantje enof bistro ook wil noemen omdat het wel van allemaal iets heeft. het is meer een huiskamer met wel tot geen bediening maar tegen over kom je om te eten en daar eet je je vingers bij op. Het is bijna echt top zo als het voormalige restaurant " De Tapperij" dat meer dan 22 jaar in Weesp heeft gezeten aan het Sluis

Gegeten op: 4 augustus 2012.
compaes
compaes
Proever

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

27 mei 2012

Service beroerd, zijn weggelopen ondanks reservering.
Binnen werd verbouwd, bouwstof op de tafel.
Muziek te hard, werd pas na 3x vragen gedimd, terwijl er geen andere gasten in de zaak waren.
Geen uitleg over de biologische achtergrond van de zaak, terwijl wij aangaven daar speciaal voor te zijn gekomen.
Vinnige reactie van de gastvrouw op ons ongenoegen.
Nooit meer!

Schrijf zelf een recensie over Minevitus

Schrijf hieronder je recensie over Minevitus. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
DinerDagen Reserveer nu DinerDagen powered by Powered by MasterCard