Wat een leuk klein restaurant is dit met echt geweldig eten en drinken . Met 3 vrienden wezen lunchen na een heerlijke wandeling . We werden echt hartelijk ontvangen en hebben er super gegeten ( dagvis 18 euro ) was helemaal goed! De wijnkaart bevat echt voor een ieder wat wils !
We gaan gauw weer eens terug en dan gaan we eens lunchen .
Hoewel niet goedkoop is dit wel een echt verwen restaurant op alle vlakken. Voortreffelijk eten, heerlijke wijnen. Geweldige bediening en opmaak van borden. Je wordt gewoon heerlijk in de watten gelegd bij Meyer. We gaan er altijd graag heen na wat sparen.
wat een geweldig restaurant is dit, de entourage, bediening, kwaliteit van het eten en uitstekende wijnkaart maken een bezoek aan deze mooie plek tot een waar avondje uit.
Een leuke ambiance. Zeer vriendelijke en attente bediening en vooral overheerlijk eten incl. de voor- en nagerechten. Daarbij wordt niet moeilijk gedaan bij persoonlijke wensen binnen het gekozen menu. Een echte aanrader voor diegenen die lekker en gezellig willen eten voor een passende prijs.