| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
45 recensies
4 gangen menu gegeten bij felicita .we begonnen met een prachtige antipasti (mix vegetarisch vitello tonato,inktvis...)daarna 2 verse pastas ( ravioli tartufo ,zwarte spaghetti met gamba) dan dourade en ribeye en als nagerecht semi freddo en panna cotta
alles heerlijk en vers .hierbij een wijnarrangement wat er mooi bijpaste .vriendelijke en professionele bediening .goeie prijs kwaliteit.We hebben hier de hele avond gezeten en komen zeker terug .top
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Vriendelijke service. Eten niet heel bijzonder en eigenlijk te duur voor wat het was. We waren met zijn tweeen en hadden een simpele kleine antipasto, een stukeje dorade filet en samen 5 glazen wijn en ieder 2 kopjes koffie voor het totaal bedrag van 91,60. Wat ons betreft wel te duur voor even tussendoor een hapje eten. Interieur niet heel gezellig, met uitzondering van de aparte ruimte waar je met een man of 12 kunt zitten.
Wij hebben hier een klein menuutje gegeten en dat is heel goed bevallen. Zeer authentieke keuken. De ober maakt weliswaar de meest elementaire fouten in het Italiaans, maar is wel heel sympathiek. De akoestiek is eigenlijk verschrikkelijk, als er een lawaaiig gezelschap met kinderen aanwezig is, maar vanaf de antipasto weet je al dat het eten alles goed gaat maken.
Heerlijk gegeten in Felicita, waar het beste van Italië en Amsterdam samenkomen. Op tafel verschijnen gerechten die eer doen aan de Italiaanse keuken: simpel, en rijk van smaak door het gebruik van verse producten. Er staan dan ook enkel Italianen in de keuken, waarvan de chef al 15 jaar. De twee gastheren zijn vriendelijk, vakkundig, zakelijk en snel. Ze kennen hun wijnen, en die zijn dan ook lekker, al lichtelijk aan de prijs. Echt zo'n tentje waarvan je denkt, als ik zelf een restaurant zou openen zou ik het net zo willen doen. De ruimte is intiem, maar zo ingericht dat niet iedereen deelgenoot is van elkaar gesprekken. Aanrader!
Goede en echt italiaanse sfeer, zeer schappelijke prijs, leuke gerechten. Prima antipasto, lekkere wijn, maar hééél lang wachten op de volgende gang. De risotto was nog niet helemaal gaar en een deel van de groenten bij het hoofdgerecht nog helemaal rauw. Het eten verder was niet slecht maar ook niet opvallend lekker of autentiek.
We hebben hier zondag voor de tweede maal gegeten, ditmaal met z'n zessen. Een heel andere kaart, dus opnieuw spannend. Heerlijke anti pasti (carpaccio van zwaardvis!), perfecte ravioli met ruffelsaus en prima lam. de bediening was uitermate attent en professioneel. we gaan zeker weer opnieuw.
zondagavond hier gegeten, gastvrije ontvangst, mooie kleine zaak met mooie wijnkamer. menu op krijtbord, leuke combinaties, gekozen voor 4 gangen menu, mooie pure smaken echt italiaans, mooie wijnen, jammer dat de borden niet voorverwarmd waren, vlotte bediening, aankleding van hoofdgerecht vonden we wat karig, maar zeker een aanrader hoor voor echt italiaans eten
Het kan dus nog! Heerlijk en authentiek Italiaans eten zonder al die pretenties die tegenwoordig standaard zijn. De menu keuze is dik voor mekaar en de wijnen zijn erg goed. Zeker voor deze prijs! Maar heb beste is nog de bevlogen en aardige bediening. Deze 2 heren zijn super. Er is erg veel kennis over het menu en de wijnen. Heerlijk om eindelijk weer eens restaurantpersoneel te zien met oprechte passie voor hun product!
02-03-2012
Vanavond erg lekker gegeten hier, maar ik zou geen Amsterdammer zijn als ik niet , en ik laat mijn tafelgenoot buiten beschouwing, op z'n Amsterdams wat te zeiken heb, op z'n fatsoenlijk Nederlands, wat op te merken heb; 3 dingen;
1- Ik heb het idee dat de koks, inclusief eigenaar, die bij het binnen gaan van het restaurant, en dat is meteen nr.2, wel wat vrolijker mogen kijken, ook al hebben ze daar geen reden toe of zin in..., roken, want het eten is veel te zout.
En ten 3e, en ik weet zeker dat good old Herman het er daar mee eens is, bij het nagerecht kan slagroom uit een spuitbus écht niet meer..............!
Maar we komen zeker terug, eens.
Tafel 6.
Van buiten zou je niet zeggen dat het binnen zo leuk is. Lekkere pure ingrediënten en heerlijke voorgerechten. Je waant je bijna in Italië. Hoofd viel iets tegen (vis en vlees iets doorgeslagen), maar mocht de pret niet drukken.