ActiviteitenRestaurant, Afhalen, Catering, Private dining
KeukenItaliaans
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

20 maart 2013

Een aantal weken geleden voor het eerst bij Felicita gegeten nadat ik in de wandelgangen al had gehoord dat het eten daar bijzonder goed is. En dat was zeker niet voor het laatst. We hadden een menu met 4 gangen. Allereerst heerlijke verse antipasti misti met gegrilde groentes en een mooi assortiment van vlees en vis. De gegrilde groenten waren niet te vet, waar je op andere plaatsen nog wel eens gegrilde aubergine krijgt die zich volledig heeft volgezogen met olie. Het voorgerecht bestond uit de lekkerste ravioli met truffel die ik ooit heb gegeten, de truffelsmaak was niet te overheersend en de saus romig en vol van smaak. Als hoofdgerecht een zeer malse, perfect gegrilde biefstuk met verschillende groentes, allemaal exact beetgaar. De toetjes waren allemaal heerlijk, chocolade truffel en zeer goede tiramisu. Het geheel werd geserveerd met heerlijke wijnen die uitstekend bij de maaltijd aansloten. Ik heb niet een aanmerking op het eten, hetgeen zeer uitzonderlijk is. Hulde aan de Italiaanse chef. De bediening was vriendelijk en zeker niet opdringerig en de ambiance prima in orde. Buiten was het erg koud, maar binnen zeer comfortabel. Aanrader voor de liefhebber van de authentieke Italiaanse keuken.

Gegeten op: 8 februari 2013.
eddypet
eddypet
Proever

19 maart 2013

Heerlijk gegeten. Eerst een lekker apperatiefje. Spritz Aperol. Toen uiteindelijk volledige menu genomen. 40 euro pp. Meer dan waard. Voorgerecht antipasti: vegetarisch, vis envitello tonnato genomen. Vooral die laatste was heerlijk. Ook heel lekker brood erbij. Toen pasta: vooral de risotto met citroen was zalig. Daarna hoofdgerecht: kalfs was lekker, visje ook. Toen tiramisu, zalig! En kaas. Wijn hadden we pinot grigio. Al met al heerlijk gegeten en gedronken.

Gegeten op: 17 maart 2013.
omft
omft
Proever

21 februari 2013

gezellig, knus italiaans restaurant. mooie kleuren, vooral het donkerrood. passende mozaik-vloer. Alles klopt. Grappige menukaart op een manshoog schoolbord dat door de gastheer uitgebreid wordt toegelicht. de Italiaanse menu structuur (antipasti, primi, secondi en dolci. 3g=piccolo 4g=italiano 5g=felicita en 6g=degustazione. Ik had italiano, antipasto di terra met lekkere witte chardonnay, primi papardelle con lepra (haas) stevig maar heerlijk met prima barbera-wijn. secondi filetto tartufato mooie ossehaasje en dolci baba soort cakeje met lemoncello, zalig. prima espesso na, het was af. Herman den Blijker heeft hier een boost gegeven.
Vooral de zwart-wit foto's met italiaanse tafarelen hebben iets authentieks. en dan contrast met de wijn-kamer. prima.

Gegeten op: 5 februari 2013.
janssenjmh
janssenjmh
Meesterproever

19 februari 2013

Gisteravond met 5 meiden hier gegeten. Dagverse producten, menukaart op krijtbord. Kleinschalig en toch niet het gevoel dat je bij je buurman op schoot zit. Leuke ambiance, hele correcte bediening, het eten was van uitstekende kwaliteit. De zwart risotto oogste veel lof aan tafel, even als de gevulde pasta kussentjes met truffel (Aanrader!). Je proeft dat de kok liefde op zijn ingredienten lijst heeft staan. Ik, maar ook mijn tafelgenoten, komen hier graag nog eens terug.

Gegeten op: 18 februari 2013.

16 februari 2013

Aangenaam Italiaans restaurantje met persoonlijke bediening. Wat me aanspreekt is dat ze met de menu's je in de Italiaanse menu structuur meenemen (antipasti, primi, secondi en dolci). De dorade was niet helemaal naar onze smaak, de kok kwam kijken zei dat er niets mis mee was, maar dat hij het van de rekening liet halen. Heel mooi opgelost. Verder was alles uitstekend. Fijn trouwens dat de antipasti niet alleen heerlijk was maar ook prachtig geserveerd werd. De tiramisu was waardige afsluiter.

Gegeten op: 15 februari 2013.
NewJeen
NewJeen
Expertproever

Schrijf zelf een recensie over Felicita

Schrijf hieronder je recensie over Felicita. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zondag vanaf 17:00