Ik ben nogal gevoelig voor ve-tsin. Bij Lai Do heb ik nog geen enkele last ondervonden.
Omgeving is lelijk maar het eten is heerlijk. De bediening is precies goed.
Als je van het complete pakket wilt uitgaan.
lokatie/sfeer/eten..dan is het verstandig om met je ogen dicht hier naar toe te rijden.
Want van de lokatie met deze Chinees het niet hebben.
Kerkelanden..en dan nog uitkijken op.....jawel! de parkeerplaats in combi met de geldautomaat en de winkelwagentjes van de AH (en de LIDL)
..ook binnen is het beter om een oog maar dicht te houden,want echt stijl achterover vallen van de prachtige aankleding van het restaurant doe je zeker niet.
Maar,het moet gezegd..dat doe je wel van het eten.
De rijsttafel is van een ongekende heerlijkheid.
En,inderdaad de limon kip...echt goed.
Wat ook lekker is dat de uitbater zich nog niet heeft laten verleiden tot het wok/teppanyaki/buffet'..
Al die hongerige,vaak wat suffe mensen die met 10 man in de rij gaan staan schepen...
Nee,gewoon eerlijke kaart gerechten.
Lai Do is echt een topper v.w.b. een avondje \"Chineesje\" eten!
Vergeleken met andere Chinese restaurants, kunnen de koks van Lai Do echt goed de smaken \"afstemmen\". Hun \"Lemon Chicken\" is de beste Lemon Chicken van het Gooi....maar er is zoveel meer om uit te kiezen.
De bediening is super vriendelijk en ze hebben aandacht voor de klant.
Ons nichtje van 6 kreeg een kleurenplaatje, en wat je vaak bij restaurants tegenkomt als je met kleine kinderen eet, is dat de kinderen vaak genegeerd worden. Hier niet.
Ik kan Lai Do van harte aanbevelen!
De tipan gerechten zijn uit de kunst. We komen hier al jaren voor het heerlijke eten en gemoedelijke sfeer, we zijn nog geen slecht gerecht tegen gekomen.