14 Jan. gegeten : biefstuk calva, biefstuk was een bieflapje(zeer droog) varkenshaas, weet niet wat daarmee gedaan was!? maar niet te eten(droog/doorgebakken).
Vlees komt van de buurman pretendeert hij, als ik de buurman(slagerij Verdonk) was zou ik mijn naam hier niet aan willen verbinden.
De eigenaar/kok liegt over de ingrediƫnten van zijn product! Een burger die uit varkensvlees en rundvlees bestaat, wordt beschreven als een burger met 100% rundvlees!
Shit-restaurant
De chefkok draait volledig op routine (in een halfopen keuken) wat z'n weerslag heeft op het eten. Het stukje vlees met roquefortsaus was iets droog, dat samen ging met frites en een eenvoudige salade (smakelijke dressing). Geen inspiratie voor deze keuken.
Omdat de toetjeskaart geen verrassing toonde, namen we maar een Irish coffee.
We lagen met de boot in Weesp en zochten een gelegenheid om de volgende avond met 7 personen mijn verjaardag te vieren. De goede speurder zal lezen dat we onze verjaardag elders gevierd hebben. 't Was niet duur (alhoewel, Duveltje voor Eur. 5,-!). De specialiteit van het huis "varkenshaas MET", werd opgediend met een karig prutje en mag de naam "specialiteit" zeker niet hebben. Scholfilet komt uit de frituur, frietjes zijn lekker en sla was goed opgemaakt. De bediening probeerde aardig te zijn, maar al met al gingen we niet met het gevoel weg om terug te willen komen.