KeukenFrans
Openingstijden08.00-22.00

Pecaro Pecaro 3 augustus 2010

Ik gebruikte hier met twee personen op 3 augustus de lunch op het terras. Meteen bij aankomst werd ik allervriendelijkst door een serveerster geholpen. "Als u vriendelijk lacht, kom ik meteen naar u toe". En inderdaad, dat werkte. De bestelling werd vlot opgenomen. We namen de baguette, belegd met coppa di parma, gruyere, knapperige salade en komkommer. Het ei liet ik weg. Een smakelijk, inderdaad knapperig en lauwwarm broodje, groot, met royaal beleg. Jammer dat de vriendelijke serveerster aanvankelijk met het verkeerde aan kwam zetten. We moesten daardoor uiteindelijk langer wachten op ons eten. We namen koffie na, met een goede schuimlaag op de cappuccino.

Goede service. Attent, vlot en niet opdringerig, gemaakt of horeca-ongeinteresseerd. De fout van het brengen van het verkeerde eten, maakt de serveerster ruimschoots goed door ons iets te drinken van het huis aan te bieden. Heel goed! Afgezien van deze vergissing, kregen we steeds snel de aandacht, werden de bestellingen vlot gebracht en was het gebodene voldoende en kwalitatief in orde.

Al lang een bekende plek aan de rand van Amersfoort, vlakbij de uitvalswegen en de A 28. Het hotel behoort nu tot de Regardz-keten. een uitgesproken zakenhotel, daarop ook ingericht. We zaten op het grote buitenterras. Strak, met grote parasols, houten tafels, kussens en loungebanken en -stoelen. Gedeeltelijk verdiept terras, in grijstinten. Veel ruimte tussen de tafels en stoelen, voldoende privacy overal. Geen hinder van de erlangs lopende uitvalsweg naar de stichtse rotonde.

Hotel, ingericht op zakelijk bezoek. Uitstraling dito. Centraal gelegen, met groot parkeerterrein. Royaal aantal invalidenparkeerplaatsen vlakbij het terras. Mooi serviesgoed, leuke koffiekopjes.

pallas1409 pallas1409 12 december 2007

Zijn er afgelopen zaterdag geweest. Eten was erg lekker. Zij hebben een aparte niet-rokers gedeelte waar je ruim zit. Goede bediening en service. Het is wel aan de prijs.

Proever32372 Proever32372 6 april 2005

Verrassend! Vooraf prachtige amuses vervolgd door een goed op elkaar afgestemd menu met bijpassende wijnen. Vooral de informele sfeer spreekt mij heel erg aan. De bediening is vakkundig en voelde goed aan wat we wilden. Chapeau!

Proever14211 Proever14211 8 februari 2004

Gezellig hotel met verrassend moderne keuken. Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. S\'avonds jonge ambitieuse bediening. Het amuse menu was heel goed en zeker ook de wijnen die de gastvrouw erbij had gekozen. Bedankt voor de gezellige avond!

Geef zelf je mening over Brasserie Berghotel