MartinBosma 7 december 2011 | |
Net buiten het vrijthof Per toeval bij ;t hegske langsgelopen en binnen gegaan. Aller vriendelijkst ontvangen door eigenaresse. Mijn vrouw heeft een 3 gangen en ik een 4 gangen menu genomen. Wij hebben zalig gegeten met allerbeste en betaalbare wijnen.
sietske s 14 februari 2011 | |
We hadden menu van de chef, de gerechten waren over het algemeen lekker en goed, hoewel er zand in de spinazie zat. Het personeel deed geforceerd zijn best en wrong zich in allerle bochten om chique te doen, maar sloeg de plank telkens mis. Toen wij aangaven dat er zand in ds spinazie zat, werd dit in eerste instantie tegengesproken. Later toch wel erkend, en werd ons koffie aangeboden. Interieur tuttig en kitsch. |
Leen1979 17 augustus 2010 | |
Wij hebben hier gegeten met een groep van 13 mensen vanwege een 40-jarig huewlijk. Alles was prima geregeld. Vriendelijke bediening, mooie en gezellige entourage en menu 't Hegske was lekker en uitgebreid ! |
AnneliesB 28 februari 2010 | |
We zijn in de loop van de jaren als westerlingen er een enkele keer geweest. Met carneval was zo'n beetje alles gesloten dus ook dit restaurant, dus dan maar de week erop. We waren de eersten omdat we tijdig moesten vertrekken. Geen probleem, al startte alles pas echt op na 45 min. Het voorste deel had -voor ons- een verandering ondergaan, doordat alles nu licht geschilderd was met lichte stoelen. De hoeveelheid glaswerk, ook op je tafel - was iets teruggenomen, Al met al een heel smaakvol geheel. We kozen voor het 3-gangen menu. Het geheel was smakelijk en verzorgd klaargemaakt. Prima prijs-kwaliteit verhouding. De bediening door de eigenaresse was allervriendelijkst. Dus voor ons niet de laatste keer. |
Jopie8 29 januari 2010 | |
Ondanks reservering bijna 1,5 uur moeten wachten tot we aan tafel konden. Eten was vervolgens prima, maar kwalitatief niet in verhouding tot de prijs. Beslist klantonvriendelijk vind ik dat er geen enkele vorm van genoegdoening werd aangeboden voor de absurd lange wachttijd. We kregen gewoon de volledige rekening gepresenteerd. Ik kom er in ieder geval niet meer terug. |
roro64 8 januari 2010 | |
Uitstekende keuze. Goed en lekker eten, met een goede keuze van bijbehorende wijnen. Gastvrije bediening, mooie inrichting. Een aanrader |
Marc-67 16 december 2009 | |
Afgelopen zaterdag hier gegeten, het verrassingsmenu was fantastisch zeker in combinatie met het wijnarrangement (De Spaanse Cruz de Alba was zeer goed). Het restaurant is gezellig en smaakvol ingericht, de bediening is zeer vriendelijk en lief. We hebben een heerlijke avond gehad en komen zeker nog een keer terug. |
lvr77 19 oktober 2009 | |
'Huiskamer'-sfeer vooraan in het restaurant doet inderdaad gezellig en intiem aan. Achterin de zaak is het iets minder warm en sfeervol. De gastvrouw was erg vriendelijk en warm. Ze maakte hier en daar wat foutjes en kwam wat onbeholpen over, maar dat vonden wij echt geen probleem omdat ze zo vriendelijk was. Mijn vriend bestelde menu van de chef en ik menu 't Hegske. Tevens namen wij het wijnarrangement. Mijn voorgerecht bestond uit een schijfje tomaat met daarop wat krabsalade, afgedekt met wederom een schijfje tomaat. Een fris voorgerecht, maar ik verbaasde me erover hoe simpel het was. Ik ben absoluut geen keukenprinses, maar dit zou ik denk ik zelf ook nog kunnen maken. Als hoofdgerecht had ik een pasta met gamba's. De pasta was niet al dente, de gamba's waren lekker, en verder trof ik nog tomaat en rucola aan. Een prima bordje eten, ware het niet dat je er bij t Hegske relatief erg veel geld voor neertelt. Na de eerste wijn van het wijnarrangement waren wij niet onder de indruk, en in combinatie met het gevoel dat wij bij het voorgerecht hadden leidde dat ertoe dat wij onze gastvrouw vroegen het wijnarrangement te laten zitten. Wij kozen toen een mooie Spaanse Cruz de Alba. Deze was heerlijk! Al met al hebben wij een gezellige avond gehad, maar de verhouding prijs-kwaliteit was echt beneden de maat. Toen de borden uitgehaald werden vroeg de gastheer mij of het naar wens was, waarop ik hem twijfelend aankeek. Hij negeerde mijn reactie echter en droeg de borden gewoon weg. Toen wij het restaurant uitliepen hadden wij het gevoel dat we echt te veel geld kwijt waren voor wat het Hegske ons had geboden. Jammer. |
Virgie 13 september 2009 | |
Leuk en lekker!! De eigenaresse is zo'n ontzetten leuk en lief vrouwtje. Eten is gewoon echt heel goed. OP de toiletten is er van alles aanwezig voor je persoonlijke hygiene en verzorging. De inrichting is heel schattig en een beetje popperig en het weerspiegelt echt de persoonlijkheid van de eigenaresse. Zeker een aanrader. |
dagoberg 18 augustus 2009 | |
Zeer gezellig, knus en pittoresk restaurant. Wij zaten in het achterste gedeelte vlak naast de open haard, wat wel erg warm was. Het eten was niet heel goedkoop, maar een prima kwaliteit. Vriendelijke bediening. Aanrader. |
Geef zelf je mening over 't Hegske