7.4
7.6

KeukenFusion
Openingstijden11.00-22.00 (lunch in brasserie)

msb msb 7 september 2011

Ik heb hier 2x gegeten, tafeltje voor twee. Plakkerige tafel en de eerste keer waren er veel fruitvliegjes. Beide keren was het niet druk en heb ik ontzettend lang moeten wachten voordat we uberhaupt konden bestellen, vervolgens heel lang wachten op een simpele saté. Moeilijk contact te maken met het personeel. De saté smaakte trouwens prima.
Ik raad De Kadans absuloot niet aan, met name vanwege de slechte service.

Proever54399 Proever54399 2 januari 2008

Na een dag shoppen in Maastricht hier lekker gegeten. We kwamen om 17.00 binnen, wilden snel wat eten en konden toch al van de avondkaart bestellen (eigenlijk pas vanaf 17.30). De spaghetti was rijk gevuld en smaakvol, ook de kip was goed. Leuke ingericht ook en een attente bediening.

Proever60285 Proever60285 28 december 2007

Na een dagje shoppen hebben we bij De Kadans gelunched.
Afgezien van het feit dat het eten "middelmattig" was (waterige erwtensoep en droge focacia's) deed de bediening de sfeer helemaal de das om! We moesten veel langer wachten op ons eten dan de mensen die later binnenkwamen. Toen alleen mijn soep kwam en ik vroeg of het broodje er ook nog aankwam, reageerde de kelner onbeschoft, "hij had immers maar twee handen"

Ik kom hier dus noooooit meer! Er zijn in Maastricht prima alternatieven!

Jari10 Jari10 8 oktober 2007

Afgelopen zaterdag hier geluncht. De acrpaccio salade was veel te koud, smakeloos en zag er erg slecht uit. de clubsandwich was ook niet om over naar huis te schrijven. En de rekening die je na afloop krijgt is veel en veel te hoog. Was vroeger allemaa beter.

Proever45959 Proever45959 22 augustus 2007

Na een dagje shoppen wilden we eten met uitzicht op de Maas en zo kwamen we op het terras van de Kadans terecht.
Leuke kaart en erg lekker eten. We gingen voor de tournedos met parmezaanse kaas en notensalade en voor de gemengde salade met zalm, paling en tonijn en waren verrast door de opmaak en de smaakcombinaties.
Toen het begon te regenen hebben we een plaatsje onder een parasol opgezocht en genoten van het eten en het uitzicht. De bediending bleef top ondanks het heeneenweer lopen door de regen.
We komen zeker een keer terug.

Geef zelf je mening over De Kadans