| Keuken | Eetcafé & Bistro | |
| Huiswijn per fles | €18.50 | |
| Huiswijn per glas | €3.50 | |
| Openingstijden |
| |
Over het algemeen lijkt dit een prima restaurant te zijn voor een lunch of diner aan de Amstel, maar zijn er geen opvallende pluspunten te noemen. Zo zijn de gerechten ‘lekker, maar niets bijzonders’ en is de service ‘vriendelijk, al duurt het soms wat lang’. De inrichting is ‘niet strak of kaal, maar lekker functioneel’. ‘Al met al kun je hier altijd terecht voor een aardige hap maar met de hoge prijzen die overal gelden in Amsterdam.’ Natuurlijk zit je wel lekker aan het water en ligt het restaurant dichtbij station Amstel.
linjoe 26 oktober 2009 | |
mijn oma was dit weekend 80 geworden en dat werd groots gevierd in de omval. er was weliswaar maar 3 man aanwezig maar dit was meer dan genoeg. helemaal geen gestress. heel veel lol mee gehad.ook het eten was zeer lekker!
Remy D 30 september 2009 | |
Al meerdere malen gegeten in dit restaurant aan het water. Als je buiten in het zonnetje kunt zitten is het heerlijk vertoeven hier. Het eten is altijd netjes verzorgd maar niet echt bijzonder. Zo had ik laatst een salade nicoise. Die was zoals het hoort te zijn met knapperige boontjes, tomaten, aardappelen en een dun geroosterd stuk tonijn. Dat stuk was zo dun dat ie doorbakken was en niet rood waar ik om verzocht had. Frietjes waren goed gebakken maar het stuk kalfsvlees van mijn tafelgenoot zag er niet zo smakelijk uit. Al met al kun je hier altijd terecht voor een aardige hap maar met de hoge prijzen die overal gelden in A'dam. |
peterpijpelink 3 mei 2009 | |
Heerlijk voor lunch, er nog niet diner gehad, maar voor een lekkere lunch is het een goede plek. |
Geef zelf je mening over De Omval
| Vrijdag | van 11:30 tot 21:00 | |
| Zaterdag | Gesloten | |
| Zondag | Gesloten | |
Opmerkingen
Op zaterdag en zondag te huur voor feesten en partijen!