6.4
6.1
7.5

KeukenCaribisch, Mexicaans & Surinaams

april april 10 december 2009

Ik ben vorige week gaan eten bij Cantinero met een paar vrienden en vriendinnen.
We kwamen binnen en voelde ons direct thuis. Het eten was heerlijk en de bediening was goed en gezellig.
We wilde na het eten gaan stappen maar zijn de hele avond bij cantinero gebleven want na het restaurant gedeelte konden we lekker dansen en drinken daar. Dus we zijn de hele nacht daar gebeleven!! Perfect.
Volgende keer gaan we weer.

Groetjes en tot ziens.
April

Roger Dirk Roger Dirk 17 oktober 2009

Toch voor de 1ste keer naar toe maar zeldzaam slecht veel te vet eten!!! Die kok zou mag zich niet langer kok noemen.Lang wachten, rauwe chorizo, droge oude veel te lang doorgegaarde kip, tortilla was meer een slechte te vette aardappel gratin.
Zonde zonde zonde, zo een mooie locatie.
Tip voor de eigenaar: nieuwe kok, kleinere menu kaart betere ingredienten

Foodlover_ Foodlover_ 25 februari 2009

Ik ben meer dan 1 keer naar cantinero geweest en de service was altijd matig en het eten ook. Maar op aandringen van vriendinnen toch nog een keer gegaan.
Maar na gisteren echt de laatste keer!
Aangezien ik al bekend ben met het lange wachten op je eten bij cantinero, vroeg ik vriendelijk aan de ober *wie blijkbaar de leidinggevende was* hoelang het ongeveer zou duren, aangezien het redelijk druk was. Ik stond perplex van meneer zijn reactie, die zich blijkbaar erg aangevallen voelde. Terwijl ik mezelf zelfs excuseerde voor het feit dat ik het vroeg, kreeg ik het meest onbeschofste antwoord ooit. Dat hij niet de kok was en dat ik altijd wel bij de FEBO kon gaan eten. Perplex stond ik ! Wegens tijdsnood toch gebleven, maar absoluut niet genoten. Vervolgens had meneer mijn vriendin aangesproken of ik me beledigd voelde. Waarop mijn vriendin ja zei, en zijn antwoord vervolgens was of zij namens hem zich tegenover mij kan excuseren. Wees dan ook mans genoeg om het tegen mij te zeggen. Maar blijkbaar heeft deze meneer nooit manieren geleerd.
Misschien kan de hele bediening een cursus beleefd tegen gasten volgen. Aangezien een ander serveester vergeten was de rekening te brengen en waren haar letterlijke woorden na tien minuten: loop even naar voren en reken daar af!
Dus door de service alleen al raad ik het mensen niet aan om daar te gaan eten.

fleur24 fleur24 2 februari 2009

Slechte bediening, onbeschofte bedrijfsleider en eten was zeker geen waar voor je geld. De tapas kwamen niet tegelijk en men vond het vreemd dat ik daar naar vroeg. Erg jammer, voor de rest heeft het restaurant de locatie en de uitstraling wel mee. Vroeger was het hier beter. Voortaan ga ik alleen nog maar langs voor een drankje.

Proever4274 Proever4274 12 november 2008

Ik ben hier laatst gaan eten met een groep van 40 personen voor een verjaardag. Wij als groep hadden behoorlijk wat eisen zoals een welkomstcocktail voor iedere gast en een salsaworkshop en na de workshop natuurlijk een diner. Dus kun je je voorstellen dat je ergens binnen komt en dat er 40 verschillende cocktails klaar staan met sterretjes etc het zag er allemaal echt geweldig uit en de bediening liep regelmatig rond met de cocktails in de zaal om te kijken of iemand uit onze groep misschien nog een andere cocktail wenste. Het was echt super. Na de vele cocktails hebben we een salsaworkshop gedaan en jeetje wat hebben wij gelachen zeg (en met een paar drankjes erbij gaat het natuurlijk helemaal goed). Als menu hebben wij voor burrito's gekozen. In de drie varianten die er zijn. Ik las net die recensie hieronder en ik moet zeggen dat de burrito's van ons wel goed waren en de kaas was bij sommigen ook weinig maar smaak alles was wel goed. Dus wij hebben al met al een goede avond gehad in Cantinero.

Geef zelf je mening over Cantinero

MaandagGeopend
DinsdagGeopend
WoensdagGeopend
DonderdagGeopend
VrijdagGeopend
ZaterdagGeopend
ZondagGeopend

Meld dit restaurant als gesloten