U kunt bij ons gezellig eten in onze open keuken en met z'n allen proeven van onze 'Proevertjes', internationale mini gerechtjes, als voor- en/of hoofdgerecht te bestellen.
Ook bieden wij een gevarieerd aanbod van 'normale' gerechten zoals een heerlijke malse tournedos, een portie goed gemarineerde Open Keuken gamba's en/of onze overheerlijke carpaccio XL.
met 2 vriendinnen onbeperkt gamba's gegeten. Bediening was aardig maar erg chaotisch, het ene moment staan er 4 met ongeveer dezelfde vragen bij je en daarna zie je ze voor 3 kwartier niet meer. Was vreemd, misschien lag het er ook aan dat volgens mij 1 van de eigenaren die avond zijn verjaardag daar vierde. Verder waren de gamba's matig. Je krijgt ze per bord van ongeveer 10 stuks. De eerste was totaal zonder smaak en niet te pellen. Na het aangeven daarvan zat er een beetje meer smaak aan. Na het kijken in de keuken ook begrepen waarom ze niet te pellen waren; ze werden met een flinke plens (dooi)vocht in de pan gedaan. Het was erg teleurstellend en helaas in de loop van de jaren flink achteruit gegaan in vooral de keuken.
6 April in dit restaurant gegeten met 2 personen. Gekozen voor het proevertjes menu met 2 kleine voorgerechtjes, 2 hoofdgerechtjes en een nagerecht. Het eten was van uitstekende kwaliteit en ruime hoeveelheid. Daarnaast stond het eten vlot op tafel ondanks dat het gezellig druk was. Kortom, we hebben een erg prettige avond gehad en willen zeker nog eens terugkomen.
Afgelopen zaterdag met z'n vieren gegeten. Het was heerlijk. Er was genoeg, veel variatie en uitermate vriendelijk en attent personeel. Restaurant heeft een gezellige huiselijke uitstraling.
Heerlijk gegeten bij Proeverij de open keuken in een sfeervolle ambiance!! Alles klopt in dit restaurant, super lekker eten, dito wijnen en de bediening is zeer vriendelijk,correct en voorkomend. Kortom, een echte aanrader voor een avondje genieten !!!
Goed gegeten, gevarieerde kaart met leuk concept van kleine happen per gang. Relaxte bediening met goede suggesties. Goede akoestiek dus geen herrie. Aanrader !