De bediening is goed. Vriendelijk. De kwaliteit van het eten slecht. De kruidenboter had een schimmelsmaak. De escargots extreem vet. De tonijn rook naar afwasmiddel. Smaak was matig. Het vlees extreem mals. Gelijmd vlees (ja het bestaat, en ik denk dat ze het bij de lamme goedtsack serveren)? En oja, de wc's stonken. Misschien een probleem met de riolering. Samenvattend: voor (veel) minder, kun je veel lekkerder eten (en ik denk ook gezonder). Een keer maar nooit weer.
De LG stond vroeger bekend om zijn warme uitstraling en vriendelijke bediening gecombineerd met uitstekend eten. Helaas is het op alle vlakken minder geworden. Het eten was okay, de bediening was correct en de sfeer was prima maar nergens werd het echt goed. Kortom niets mis mee, maar ook zeker niets meer.
Pretentieuze tent die beloftes bij lange na niet waar kan maken. Slechte bediening ( niet attent ), Slechte prijs/kwaliteitverhouding, serveert oud brood, slechte dunne soep, niet gare patat, te koude wijn, vieze glazen.......kortom: ons zien ze hier niet meer......;-((
Geef zelf je mening over Herberg de Lamme Goedtsack