Rednax 15 mei 2012 | |
Kijk: dat zie ik graag! ongevraagd een gratis karaf water op tafel. Vlotte bediening en inspelend op onze wensen. (voorgerecht samen delen, geen probleem , gewoon 2 bordjes).
kaenma 9 maart 2012 | |
Leuk restaurant. Geen fratsen en een goed menu. Het eten was lekker en het restaurant is gezellig voor een gemoedelijk avondje uit. Met een zeer goede bediening. |
Judith73 10 februari 2012 | |
Gisteravond last minute besloten om een hapje te gaan eten bij Heerenplein.
TonBrandenburg 7 oktober 2011 | |
Na een avondje winkelen zij wij in dit gezellige eetcafe neergestreken. De term eetcafe is naar de bescheiden mening van ondergetekende niet geheel op zijn plaats. Menig restaurant zou van deze zaak nog iets kunnen leren. Apperitief snel op tafel met een mandje warm brood en bijbehorende smeersels. Door het warme en knusse gevoel werd het al gauw niet meer een "snel hapje eten." De bijzonder vriendelijk gastheer heeft het helemaal begrepen. Vlot, attent en ook nog iets te vertellen hebben. Iemand die zelf eens ziet dat de glazen leeg zijn. Bleek de jongeman geen horecaachtergrond te hebben maar het vak verdaaide goed te begrijpen. Een aanwinst voor dit bedrijf.
marloesreijnders 25 september 2011 | |
Gezellige sfeer, aardig personeel en overheerlijk eten! |
Shales 2 maart 2011 | |
Vooral het vlees is heel lekker, leuke bediening, gezellig en de hond mag mee. Wat wil je nog meer! Een fijn eetcafe! |
majtie 16 november 2010 | |
Ik was maar liefst 8 jaar niet meer in mijn favoriete restaurant geweest om er onlangs weer terug te keren. En wat was het weer lekker! Carpaccio vooraf en hertenbiefstuk als hoofdgerecht, beiden fantastisch! Ook lekkere wijn erbij en de bediening was erg vriendelijk. Je moet een tijdje wachten tussen de gerechten door maar dat vind ik zelf juist prettig. Ik laat niet weer 8 jaar op me wachten voor ik hier weer heen ga. Aanrader! |
onlinedennis 23 september 2010 | |
Op een donderdagavond in september hier met 5 mensen gegeten. Restaurant is nog steeds klein, maar wel heel gezellig. Ongedwongen, humoristische bediening. Ruime kaart en goede kennis van wijn om daar een passende bij aan te bieden. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Niceplaces 4 augustus 2010 | |
Leuke sfeer, lekker eten voor niet te veel. Een leuk klein en knus restaurant, zeker een aanrader. |
Lilith9 24 januari 2010 | |
Leuke kaart, soms verrassende gerechten, en altijd goed klaargemaakt. Het pepersausje bij de biefstuk is lekker, de garnalencocktail met een mediteraanse tik heel apart maar zeer smakelijk. Gastvrije bediening en altijd een gezellige sfeer. |
Geef zelf je mening over Heerenplein