MBSL 5 mei 2012 | |
Met drie personen hier gegeten op een vrijdagavond. De zaak was stampvol, desondanks perfecte en attente bediening door een nog jonge gastvrouw. Eten is van redelijk tot goede (eetcafe)kwaliteit. |
MarcelK62 7 april 2012 | |
In de tijd dat bedrijfsleider Coen de scepter zwaaide, kwamen wij er regelmatig en altijd waren we tevreden. Vorige week weer eens geweest. Wat een teleurstelling. Er werd nonchalant gevraagd of we wat water wilden, later bleek daar 4,50 voorin rekening gebracht. Bediening ongeinteresseerd en traag, geen zichtbare leiding, fout bestek bij de gerechten, groente was koud, escargots waren waterig, kroepoek was zompig, sliptongen waren gortdroog, de fles wijn van ruim 30 euro werd zonder voorproeven ingeschonken, want volgens de bedienende dame had de fles een schroefdop en hoefde dus niet geproefd te worden! Al met al is het voor ons de laatste keer geweest en kennelijk niet alleen voor ons. Moest je voorheen altijd even wachten op een tafeltje, nu was de halve zaak leeg. Ik zeg: tijd voor Herman!! |
henq 20 maart 2012 | |
Binnen een aantal jaren is Floris V verandert van een gemoedelijk eetcafé in een doorsnee restaurant. Niveau van de bediening is weliswaar gestegen, maar daarmee ook het prijspeil. De kaart heeft duidelijk ingeboet aan originaliteit en diversiteit.
rodoor 27 februari 2012 | |
Wij waren hier met een groep van 11 volwassenen en 2 kinderen. Door de beoordelingen de laatste tijd maakte ik me wat zorgen over hoe de avond zou verlopen. Dit was nergens voor nodig. We hebben een zeer gezellige avond gehad en.uitstekende en snelle service gehad. Het eten was prima. eigenlijk als vanouds. Dit restaurant blijft voor ons een aanrader. |
kipadvokaat 18 februari 2012 | |
Weer eens geprobeerd. Helaas bediening nog steeds matig tot slecht. Loopt langs je heen zonder aandacht, collega is natuurlijk interessanter.....Wachttijd hoofdgerecht (koud!) 2 uur......Geen excuses. Take it or leave it. BNR vanochtend: 50 % van Horeca NL valt om in twee jaar. Graaf Floris tot ziens. |
Jacques-NR22 4 februari 2012 | |
In deze prijsklasse is het een goed / tot uitstekend restaurant.
Mouton 2 december 2011 | |
Het is geen toprestaurant, dus verwacht dat ook niet. Zaak houdt het midden tussen een eetcafe en een restaurant. De kwaliteit van het eten is goed,de keuze en de wijze van aanbieden op de kaart is goed. Goede kwaliteits/prijsverhouding. Reserveren is eigenlijk niet nodig: de zaak is groot genoeg, zodat er vrijwel altijd wel plek is. Parkeren is wel een item: moeilijk. |
EJEEE 25 oktober 2011 | |
Goed eten, flinke porties. Eetcafe plus. In dat licht misschien een beetje prijzig. Hoewel wat rumoerig, of misschien wel doordat het wat rumoerig is, zeer geschikt voor groepen. Bediening doet zijn best, maar is wat amateuristisch. |
A.S. 6 oktober 2011 | |
Super locatie, goede sfeer, hele leuke,attente, oplettende bediening en prima eten! zeker een aanrader!!! |
cgerits 27 september 2011 | |
ondanks vermelding op de kaart géén gamba's in vispotje. Na melding bij de bediening werd er géén terugkoppeling meer gegeven. coctailsaus met verse dille bij (gedeeltelijke) verbrande spareribs. iemand in de keuken weet duidelijk niet waar hij mee bezig is.Nooit meer. |
Geef zelf je mening over Graaf Floris V van Muyden