| Activiteiten | High tea |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Met een groep gegeten, charmante en vrolijke bediening. Eten was zeer zeer matig. Ceviche van zalm, voorzien van sla gruis en traansmaak. Daarna een zenige biefstuk, echt afgeraffeld. Muier bol als dessert was prima.
Advies aan de serveerster, zoek een werkgever die klandizie waardeert en een goede maaltijd serveert.
Mijn tafelgenote en ik komen al jaren op onregelmatige basis in dit restaurant. Niet alleen vanwege het leuke terras bij de sluis waar het op een mooie zomerdag goed toeven is maar ook omdat de keuken in staat is een constante kwaliteit tegen een redelijke prijs aan te bieden. Zo ook afgelopen zaterdag. Ik heb uitstekende snoekbaars gegeten, perfect klaargemaakt. Omdat we het verschil wilden proeven at mijn tafelgenote een roodbaarsfilet die ook prima was. De lamsbouillon en de carpaccio vooraf waren niet spectaculair maar zeker niet slecht.
De cheesecake toe verdient een 7.
Zoals altijd is de bediening vriendelijk, oplettend en attent.
Dit is een goed restaurant waar je geen culinaire hoogstandjes hoeft te verwachten maar eerlijke gerechten tegen een prima kwaliteit/prijs verhouding aanbiedt. En dat in een gezellig decor van meerdere ruimtes waar het altijd bruist van de activiteit.
We waren met familie een avond uit eten. Vooraf een geitenkaas salade, saté als hoofdgerecht en een ijs/slagroom bol als dessert. De authentieke sfeer en oprecht vriendelijke service waren wat mij betreft de pluspunten. Het eten dat ik had gekozen, was voorspelbaar maar prima. Er stonden enkele desserts op het menu die net even iets anders waren dan normaal.
Gegeten op: 25 maart 2013.
Wij hebben hier op een zondag gegeten met zijn vijven. 3 van ons namen erwtensoep als voorgerecht, 1 had floris proef boord en 1 had het menu van de week ( aardappel salade met steak als voorgerecht. De soep leek uit de blik en het was aan de koude kant.
Daarna de hoofdgerecht, de spareribs waren niet slecht, de kogelbiefstuk was wel heel klein en hard, degene die vis had genomen(zat in het menu van de week) was wel heel blij mee.
als na gerecht gebakken banaan is echt een aanrader, muierbol met ijs had te weinig ijs, en de gekarameliseerde ananas(menu van de week)had veel te veel suiker toegevoegd en zo werd hij helaas veel te zoet om te eten. Grappa was op. En de bediening had het te druk om af te sluiten(om 21:30) wij moesten zelf servetjes halen en veel wachten voor een flesje water.
Gezellig decor, knappend haardvuurtje, vriendelijk personeel. Je wordt gastvrij onthaald. Ruime keuze op de kaart, ook originele gerechten voor mijn vegetarische disgenoot. Vooraf: geitenkaasje op salade: prima; rouleau van zalm en nori met vismousse: de rouleau bleek als een soort carpaccio geserveerd te worden, lekker maar erg weinig. De mousse daarentegen was eigenlijk te veel. Je eet dit het liefst op brood, en daar was weer te weinig van. Hoofd: snoekbaars met wintergroenten en beurre blanc: lekker klaargemaakt, royale portie; portobello met burger van rode linzen met zoete aardappel: erg origineel, en smaakte goed, alleen de portobello was vrij smakeloos, kan wel wat meer marinade gebruiken. Toe: thee met zoete lekkernijen. Het bijbehorende likeurtje kon zonder probleem vervangen worden door wat extra bonbons. Conclusie: je eet hier prima voor een passende prijs.
Gegeten op: 20 december 2012.Schrijf zelf een recensie over Graaf Floris V van Muyden
Schrijf hieronder je recensie over Graaf Floris V van Muyden. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.