Quote: Tonny Eijck tegen Cas Spijkers "je moet eens bij de Casablanca een tong gaan eten"
Midden in de desolate vlakte van West-Amsterdam opeens een parel van een tent, Ineke en Harman
Na een dagje shoppen in Amsterdam, erg gezellig en lekker gegeten hier. Verrassende locatie, leuk om tussen de gangen door van de voorstelling te genieten! Zeker voor herhaling vatbaar
Omdat we helaas niet al te veel tijd hadden om uitgebreid te dineren in verband met een feest waar we nog naartoe moesten, hadden we dit bij het reserveren al doorgegeven. Hierop is uitstekend gereageerd! We waren toch met een man of 11, maar de drankjes kwamen vlot, de bediening was vriendelijk en het eten heerlijk! Daarnaast zaten we ook nog eens in de sfeervolle benedenruimte, waar we 'prive' zaten.
Jammergenoeg hadden we geen tijd om tussen de gangen door van een voorstelling te genieten, maar de volgende keer gaan we dat zeker doen!