Geen echt grote trek maar besloten toch wat te eten vanweg de vriendelijke ontvangst, een warm onthaal waarbij we ons echt welkom voldoen.(dit kom niet vaak meer voor in de Horeca) Kaart is niet uitgebreid maar voldoende en de keuze die is voldoende. Heerlijke soepen, ruim belegde broodjes en smakelijke ommelets. Voor een goede lunch met de bijbehordende service is dit het adres van je goede en geslaagde lunch.
Onlangs geluncht bij dit gezellig tentje. De bediening is erg vriendelijk, servicegericht en de lunch is gewoon goed. De inrichting is wat saai maar dat drukt de pret neit.Ik kom zeker weer een keertje lunchen.
een hele prettige bediening. Zijn in voor een praatje.De kaart is goed overzichtelijk en er is voor een ieder wel wat te vinden. Wij komen hier regelmatig.
Ik kom hier al een paar jaar en het eten is hier altijd top altijd klantvriendelijk , ik bestel bijna altijd hetzelfde en elke keer verbaas ik me weer hoe lekker een simpele gerecht of broodje is. Tis namelijk ook de sfeer dat bepalend is waarom je ergens gaat eten . Ik kan niks anders zeggen dat TOP .
Prettig vertoeven als je aan het shoppen bent in het centrum van Rotterdam, vriendelijke bediening en een gezellige drukte. De clubsandwich original is absoluut een aanrader. Komen zeker weer terug!!