Proever10920 4 maart 2012 | |
Gerechten zijn smaakvol maar porties zijn te klein waardoor ze niet in verhouding staan tot de prijs. In het land der blinden is eenoog koning maar komt er m.i. op neer dat dit restaurant overrated is. |
menno2 22 januari 2012 | |
Wij komen al meer dan 40 jaar bij de familie Boereboom, en dan heb je wel een band. In die 40 jaar aten en eten wij er minimaal 5 keer per jaar en iedere maaltijd is weer feest. Als je wel eens op Bali komt, dan weet je dat Spandershoeve uitsluitend maaltijden serveert die daar, op Bali, hoge uitzonderingen zijn. Alleen bij echt speciale gelegenheden. Wij, horkerige Hollanders, zijn totaal verwend, en beginnen een rijstafel al snel 'normaal' te vinden. Zo niet bij Spandershoeve. Ieder gerecht is het meer dan waard voorzichtig geproefd te worden.
Mark-B 17 september 2011 | |
Enige tijd geleden hebben we hier voor 8 personen een rijsttafel besteld. Omdat we deze graag in een andere omgeving wilde nuttigen, hebben we deze meegenomen.
zwaan27 10 september 2011 | |
In de afgelopen decennia regelmatig bij Spandershoeve gegeten. Het was altijd goed tot zeer goed en kwamen ook altijd terug. Het was gewoon een begrip in Hilversum. Gisteren weer een rijsttafel gegeten. Daar nog nooit zo slecht gegeten. Het leek alsof de rijsttafel een overblijfsel was: lauw en de kwaliteit van het eten was zeer matig en het smaakte nergens naar. Zelfs de sate was niet lekker. Het leken wel restjes van andere gasten, zelfs de gebakken rijst zag er niet goed uit. We bestelden 2 glazen witte huiswijn. Dit bleek een Italiaanse wijn en paste absoluut niet bij de rijsttafel. Wijn kostte 4,45 per glas, wat veel te duur was. Eten was zo slecht, dat we waarschijnlijk nooit meer terugkomen. Bediening altijd zeer uit de hoogte. Als het eten goed is accepteer je dit nog wel, maar gisteren niet. Wij hadden blijkbaar het onderbord gebruikt om al iets van de bakjes te nemen, want het duurde allemaal nogal lang, waarop de ober tegen mijn man zei: Meneer, wat doet u nu? Ik vond dit zeer onbeschoft. |
ivanna 3 juli 2011 | |
Afgelopen vrijdag op weg van Friesland naar Rotterdam even in Hilversum bij Spandershoeve voor de lunch gestopt. Fantastisch gegeten en genoten van de uitstekende bediening. Wij komen hier al bijna 40 jaar en iedere keer weer is het een feestje om daar van het eten te genieten. |
Niquote 22 mei 2011 | |
Met roots in Den Haag, zijn wij wellicht ietwat verwend. Maar wat deze mensen voor deze prijzen denken te kunnen serveren, grenst aan het ongelooflijke. Nimmer zo beroerd Indonesisch gegeten. Soto Ayam, vet en vlak van smaak. Ayam pedis, gortdroog en mag extra gebit bij geserveerd worden. Sambal Goreng Telor met hoofdzakelijk kokos was nieuw voor ons, evenals dat voor rijst bij het hoofdgerecht apart betaald moest worden. Neen, hier komen wij echt nimmer meer. Veel te duur en gewoon niet lekker. Ga voor goede Indonesische keuken naar Amsterdam, Den Haag en neem willekeurig restaurant, altijd beter. |
MarkS 5 mei 2011 | |
Kom hier nu al een aantal jaar en het is altijd uitstekend. Dit is m.i. het toppunt qua Indonesisch eten in Nederland met verfijnde gerechten. Tevens gezellige atmosfeer een prettige bediening. Zomers is het terras een prettige plek om te eten. |
mennokarres 25 februari 2011 | |
Ik kom hier al sinds mijn 6e, en nu dus 40 jaar. Het huisrestaurant, om de hoek gewoond. Nog nooit teleurgesteld. Misschien dat ze ons als familie beschouwen en we daarom ALTIJD weer fantastisch lekker vegetarisch eten?
wasabi 24 februari 2011 | |
het was(te)lang geleden dat we hier waren, wat is dit toch een fantastische plek! waanzinnig lekker eten, uiterst vriendelijke bediening, heerlijke sfeer, kortom een echt top avondje uit! |
V-Ray 17 februari 2011 | |
Zo eens per jaar kom ik graag terug bij Spandershoeve. Het eten is van dusdanige kwaliteit en verfijnde smaak, dat vindt je enkel terug op de Indonesische eilanden zelf. Je bent uiteindelijk zo'n 50/60 euro per persoon kwijt, dat is niet weinig. Maar ik ga liever 1 keer hierheen dan 3 keer naar de "chinees om de hoek". |
Geef zelf je mening over Spandershoeve