Proever21386 Proever21386 3 december 2004

Prima café, heel gezellig, maar zo net na kantoortijd wel een beetje proppen, al het iets groter was geweest was het uitstekend geweest. Maar ja daar kan je weinig aan doen natuurlijk, als het later wat rustiger is geworden is het echt goed te doen. We borrelen er vaak na het werk, dus heb nog nooit echt een broodje gegeten, maar ga ik ook zeker eens doen!!

Proever4073 Proever4073 3 augustus 2004

Heerlijke plek om te lunchen in de zon. Gezellig, lekker en ongedwongen. Vriendelijke en vlotte bediening.

Proever19912 Proever19912 3 juli 2004

Zoals een lunchcafe behoeft te zijn. Top broodjes, lekkere wraps, prima en attent personeel, uitstekende muziek.
Cafe van Leeuwen is een verademing te midden van gelegenheden in die buurt waar de horeca haarzelf ziet als een theater. Ondanks bezoeken van kleinen en groten der aarde blijft Cafe van Leeuwen bij haar eigen identiteit, daar kan men in de utrechtse straat nog wat van opsteken.
Graag zou ik de avondkaart weer op het menu zien.

Proever19910 Proever19910 3 juli 2004

superlocatie, prachtig uitzicht en de wc\'s zijn in orde.
De Utrechtsestraat is prettig toeven en wanneer je uitgeshopt bent kun je hier heerlijk op het terras zitten genieten van goede koffie en een lekker broodje.
p.s. attente charmante bediening

Proever3796 Proever3796 15 mei 2004

Dit is heel duidelijk in de eerste plaats een kroeg en geen restaurant. De tapas en de broodjes bij de lunch zijn prima, maar hier kom je vooral voor de gezelligheid en de leuke bediening

Geef zelf je mening over Van Leeuwen