Kaifusan 7 april 2012 | |
Ontvangst prima, tafeltje prima, smaakvol etentje, rustige ambiance, vriendelijke bediening,
Martin Samsom 24 oktober 2011 | |
juliettevl 21 juni 2011 | |
We hebben genoten van de gastvrijheid en de heerlijke gerechten die werden voorgeschoteld. We konden vrij kiezen en hebben de chef de keuze gelaten. Altijd leuk, om verrast te worden en het was een succes.
DanielDonk 29 mei 2011 | |
Gisteren eten afgehaald bij Golden River. Hiermee mis je uiteraard de ambiance maar voor de kwaliteit van het eten zou dit m.i. niet hoeven uitmaken.
Marcel Aldewereld 12 december 2010 | |
Bij Hemmy altijd een prima oosterse maaltijd tegen een acceptabele prijs. Bediening is vriendelijk en gastvrij |
De Boefjes 13 november 2010 | |
Een jaren '70 Chinees. Wonton soep was ok. Dimsum in een veredeld ketchupsausje. Hoofdgerecht geserveerd op een oubollig RVS blad in van die Maizena sausjes. Al met al zeer matig, dus EEN AFRADER! In de omgeving zijn voor dat geld diverse, aanzienlijk betere, Chinese restaurants! |
Marjolein1978 15 februari 2008 | |
Bediening voortreffelijk, ambiance goed. De peking eend fensjes vooraf smaakten precies zoals in Beijing. Ik vond de nasi goreng met babi pangang & koe lu yuk wat gewoontjes, hoofdgerecht van mijn partner, roasted duck with orange sauce, was voortreffelijk. |
Proever56602 2 februari 2007 | |
Ik werd uitgenodigd dus een gegeven paard mag je niet. We bestelden niet van de kaart en lieten ons verrassen met de specialiteiten van de kok. Erg gewoontjes allemaal, alleen de aan tafel gesneden pekingeend was meer dan voortreffelijk. Ik weet niet of het door de wijn kwam maar we moesten met zijn tweeen meer dan 200 euro afrekenen. Veel geld. |
Nicole L 4 november 2006 | |
Mmm....op zich geen onaardige ambiance, vriendelijke bediening, maar echt een topper is het niet.
Proever50961 7 september 2006 | |
Vanavond aten we weer bij Golden River. We komen al jaren in dit restaurant. De service is allervriendelijkst. Ze hebben veel gevoel voor
Geef zelf je mening over Golden River