Ten eerste: die 8 voor het eten is werkelijk ridicuul. Iens moet op naar een gewogen gemiddelde van cijfers en meningen, want nu denkt eenieder op basis van dit cijfer dat je hier lekker kunt eten. Not! Een Tom Ka Kai die meer smaakte naar warme koffiemelk dan wat anders; vervolgens een rubberen pekingeend zonder smaak en met een laf sausje. Mijn tafelgenoot is lang niet zo kritisch als ik, maar zelf hij vond it niet kunnen. Wel correct behandeld door de eigenaar: we betaalden 1 eendje minder.Verder honderd procent standaard Chinees, Laren verdient beter.
We hebben genoten van de gastvrijheid en de heerlijke gerechten die werden voorgeschoteld. We konden vrij kiezen en hebben de chef de keuze gelaten. Altijd leuk, om verrast te worden en het was een succes.
We gaan er zeker nog weer eten. Zeker gezien de moeilijke tijden die veel restaurants doormaken momenteel moeten we deze zelfstandige ondernemers steunen. En lekker uit eten gaan en ervan genieten.
Dat kan in Golden River in Laren voor de volle 100%
Gisteren eten afgehaald bij Golden River. Hiermee mis je uiteraard de ambiance maar voor de kwaliteit van het eten zou dit m.i. niet hoeven uitmaken.
Wat er mis ging werd niet duidelijk. Kennelijk was onze bestelling zoek geraakt want uiteindelijk hebben we 20 tot 30 minuten op onze bestelling zitten wachten.
In mijn herinnering was het eten voorheen veel smaakvoller. Dit ontsteeg het niveau van de gemiddelde afhaalchinees op welke willekeurige straathoek dan ook.
Erg jammer, Golden River kan beter. Kom op Hemmy, herpakken dat oude niveau.
Een jaren '70 Chinees. Wonton soep was ok. Dimsum in een veredeld ketchupsausje. Hoofdgerecht geserveerd op een oubollig RVS blad in van die Maizena sausjes. Al met al zeer matig, dus EEN AFRADER! In de omgeving zijn voor dat geld diverse, aanzienlijk betere, Chinese restaurants!
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Opmerkingen
maandag t/m donderdag" lunch open voor gezelschap "