7.1
7.6

KeukenChinees

Amandaaa Amandaaa 23 maart 2012

Het totaalplaatje klopt gewoon niet. Een voor Chinees zijnde duur restaurant in een sfeerloos dorps winkelcentrum. Onvriendelijke bediening en heel erg langzaam. Eten smaakte erg zout en leek niks op dat van een authentiek restaurant, iets waarmee het restaurant wel geassocieerd wil worden. Dimsum pasteitjes besteld en kwam steeds niet aan. 5 minuten na een opmerking met de mededeling "al onderweg" kwam het lauwwarm aan en was in de binnenkant zelfs helemaal koud. Na een opmerking hiervan werd ik even vreemd aangekeken, werd besloten het mee te nemen en het op te warmen.

helangui helangui 12 januari 2012

Het meest sfeervolle Chinese restaurant in Nederland. Aan de inrichting, originele menukaart, presentatie en smaak van de gerechten is duidelijk af te lezen dat de eigenaar hart voor de zaak heeft. De rekening is wat aan de prijzige kant, maar je koopt daarmee niet alleen maar wat Chinees eten, maar vooral een bijzondere en ontspannen ervaring.

levin levin 24 oktober 2011

In het restaurant eten we heel af en toe wel eens. Meestal prima. Gisteren sinds tijden weer eens een keer wat afgehaald. Kwam daar vrienden tegen die mij kort daarna belden om de rest van hun bestelling mee te nemen, want die hadden ze vergeten mee te geven. In onze eigen bestelling bleek bij thuiskomst de bami vergeten te zijn. De krokante pekingeend in Hoi Sin saus was een afknapper, Leek meer op een gepaneerde schnitzel. Het was erg druk bij de afhaal, maar je moet wel kwaliteit blijven leveren.

Elizabeth1964 Elizabeth1964 21 oktober 2011

Gisteren gegeten met zijn 2en bij Golden City. De inrichting en ambiance is helemaal prima. Zit in een vreselijk winkelcentrum maar dat maakt niet uit. De gerechten op de kaart zien er allemaal even lekker uit. Maar het wame voorgerecht van garnalen uit de frituur met ananas, was echt teleurstellend. Geen authentieke smaken en daar kom ik hier wel voor. De eigenaresse (?) doet erg haar best maar er liepen 2 zeer onervaren jongens rond, die nog een hoop moeten leren. Al met al niet heel slecht maar voor het geld dat ze vragen had ik meer verwacht.

gggggggg gggggggg 13 augustus 2011

Wij komen met enige regelmaat in het restaurant, altijd gezellig, ontzettend lekker, vlotte bediening.

Geef zelf je mening over Golden City