Gasterij de Elzentuin over zichzelf

De Elzentuin is een locatie waar sfeer, omgeving en ongedwongenheid elkaar aanvullen. De ambiance, gelegen aan de buitenrand van Oud-Beijerland, ligt in de Hoeksche Waard. (Nationaal Landschap) De gasterij is omringd door de grote landschapstuin van ruim 20.000 m2 welke een prachtig decor vormt voor wandelingen, fotoreportages en natuurbeleving tijdens uw lunch, diner, feest of meeting.

KeukenBbq, Grill, Hollands, Vegetarisch, Regionaal, Europees, Biologisch & Tearoom
Bijzondere kenmerken Eurotoques

Tim154 Tim154 14 oktober 2010

Vegetarisch? Wij waren hier in 2008. Ondanks dat bij de reservering voor de lunch was gemeld dat er twee vegetariers bij het gezelschap waren, was hier TOTAAL geen rekening mee gehouden. Waardoor er voor hen vrijwel niets eetbaar was. Mevrouw bood nog wel heel behulpzaam aan om bij het serveren van de soep "om de ballen heen te scheppen".Wat is dat voor tent? Om te gillen natuurlijk! Dan begrijp je er als "kok" ook niet veel van. Ze bood ook niet aan iets anders te maken. Wij gaan daar dus ook nooit meer heen. We hebben er wel een hele leuke gevleugelde uitspraak aan over gehouden: om de ballen heen scheppen!

Koos v.R. Koos v.R. 30 september 2010

Verbaasd gekeken naar de eerste beoordeling. Onze erving is een hele andere.
Wij hebben hier een warm en koud buffet gehad met een grote groep. Duur, maar ach het was bijna Kerst. Het was eigenlijk veredeld cafetaria voedsel bv. kaassouffle's, frites, dat in de grote warmhoudschalen stond. Nadat 2/3 van de groep langs geweest was en echt niet veel had genomen was er toch al het een en ander op. Dit werd niet aangevuld! De drank was al in glazen ingeschonken en stond de hele avond op een dienblad. De bediening bestond uit alleen een jongen van een jaar of 18 die zich zo min mogelijk liet zien. Het dessert bestond uit 2 puddingen die eruit zagen als mona-toetjes.
Het was echt zo beroerd dat we er de slappe lach van kregen.
Hier gaan we nooit meer naar toe.

Proever34058 Proever34058 22 mei 2005

Zondag, eerste pinksterdag, uitgebreide lunch/ high tea (3 gangen!)genuttigd met een grote groep. Het was perfect. Heerlijke appeltaart en scones met jam, lekkere thee, prachtige locatie en zeer attente bediening. Een echte aanrader! Er is een mooie tuin, en bij mooi weer kun je perfect buitenzitten.

Geef zelf je mening over Gasterij de Elzentuin

MaandagGesloten
Dinsdagvan 12:00 tot 21:00
Woensdagvan 12:00 tot 21:30
Zondagvan 12:00 tot 21:30

Meld dit restaurant als gesloten