KeukenFrans, Italiaans & Mediterraan
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

In dit aan de gracht gelegen pand is een ‘rustiek en sfeervol restaurant’ met een ‘prettige atmosfeer’ gevestigd, waar je 's zomers geniet van het zonnetje op de terrasboot. Over dit restaurant niets dan lof. De ‘niet te uitgebreide kaart’ biedt kwalitatief goede gerechten die ‘op een originele manier worden bereid’. De verse ingrediënten lijken bovendien ‘zo uit de tuin te komen’. Of je bij je keuze nu afgaat op het advies van de enthousiaste staf of je laat verrassen door het bejubelde verrassingsmenu, als je hier gaat eten zal je ‘absoluut genieten’!

frankenjeannie frankenjeannie 30 januari 2012

Zaterdagavond 28 januari met z'n vijven ' M' bezocht. Eerdere ervaringen met M waren al prima en wederom was het een genoegen om hier te gast te zijn. Voor-, hoofd- en nagerechten 5x perfect, sfeer uitstekend en entourage rustig en warm. Prima bediening en de entre-nous met de chef was verrassend. Een tip: probeer de sukade eens; niet echt Frans, maar wat een smaak.
Een aanbeveling !

AdvT AdvT 27 november 2011

Ik heb hier nu een aantal malen gegeten en het is altijd goed. Voortreffelijke bediening, fijne ambiance, mooie wijnen en eten met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De kaart is enigszins beperkt in omvang maar biedt naar mijn ervaring toch altijd voor ieder wat wils.
De wijnen wisselen regelmatig en een van de twee eigenaren is een kenner die in staat is een gedegen advies te geven, wat bijzonder is in deze prijsklasse.
Kortom, een aanrader.

blue blue 18 oktober 2011

wat een leuke zaak! smakelijk eten heerlijke wijnen vriendelijke bediening! en wat een cheesecake :) AANRADER

Franse Slag Franse Slag 9 oktober 2011

Vriendelijk ontvangst, het eten is goed klaargemaakt maar niet vernieuwend. bediening heeft verstand van zaken. goede prijs kwaliteit. wij komen zeker nog een keer.

mtjvb mtjvb 6 oktober 2011

In de restaurantweek hier gegeten op de terrasboot. Bediening was zeer vriendelijk, bijna amicaal. Eten en wijn waren prima, verrassende combinaties en uitstekende, verse producten.

Geef zelf je mening over RestaurantM

MaandagGesloten
Dinsdagvan 18:00 tot 22:00
Woensdagvan 18:00 tot 22:00
ZondagGesloten

Meld dit restaurant als gesloten