Marieke533 9 april 2012 | |
Net voor de tweede keer bijzonder onbeschoft behandeld in deze ijssalon. Het is ijs is redelijk goed, maar de ijssalon is vies (je plakt bijna vast aan de statafeltjes) en het personeel is ronduit onvriendelijk. |
maurice070 18 april 2011 | |
Florencia heeft de naam in Den Haag, echter nie5t het beste ijs ! |
grotedikzak 17 juli 2010 | |
Herhaaldelijk gaan we hier naar toe om onder het genot van een romantisch ondergaande zon een ijsje te nuttigen. We hebben nog niet alle smaken geprobeerd, maar wat we tot nu toe hebben geproefd is perfect. Een beetje hoog vergane glorie gehalte, maar het ijs en de echte Italiaanse koffie a la jaren 40 blijven prima. Noedels! |
attela 5 december 2009 | |
Ijs, broodjes, koffie met melk (en slagroom) het is allemaal even goedkoop. Het terras is standaard smerig en de service is al jaren saggo en snel, er kan soms net een glimlachje vanaf. Maar wat zal het je boeiuh als je kan genieten van een parade aan toeristen, haagse schoffies en gajes, duiven, kinderen, honden en buurtgenoten. Ik hou dr van |
Geef zelf je mening over Florencia