De Wandelaar over zichzelf

Wilt u lekker eten in een gezellige sfeer, voor een leuke prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Mooi gegrild vlees, lekker gebakken vissen, heerlijke voor- en nagerechten; wij werken bijna (mayonaise en satesaus niet ) uitsluitend met verse producten, zelfs de fonds voor de sauzen maken we zelf. Echt gewoon lekker; lekker gezond en gezellig! Wij heten u graag van harte welkom!

KeukenEetcafé, Frans, Bistro, Internationaal, Italiaans, Mediterraan & Spaans
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

SasjeB SasjeB 28 januari 2012

heerlijk eetcafe, dat ook kwaliteit serveert als het om groepen gaat. De service is goed en de sfeer is gezellig.

Peter Hageman Peter Hageman 16 december 2011

Afgelopen woensdag hebben wij bij De Wandelaar gegeten met een groep collega's van 15 man. We hadden allemaal wat anders van de kaart, maar het was allemaal uiterst smakelijk. Ik had als hoofdgerecht de wildpeper met zuurkool, heerlijk! Daarbij gerekend de snelle vriendelijke bediening, en alles liep werkelijk op rolletjes. Ik ben helemaal verkocht. Als verstokte Amsterdammer zal ik speciaal afreizen naar Haarlem om bij de Wandelaar te gaan eten. Chapeau!

Gietje Gietje 6 november 2011

Maandje geleden hier gegeten met z'n 3-en. Erg leuk dat dit in een van de gewelde leuke straatjes van Haarlem zit. Wij zaten boven, erg sfeervol daar! Lekkere linzensalade vooraf, de kaas in dit voorgerecht was echter heel koud, maar als geheel smaakte het prima!. Als vegetariër was de keuze voor hoofdgerecht beperkt tot het vegetarisch gerecht van de dag, dit was Indiaase curry. Dit smaakte gewoon prima, maar niet heel erg bijzonder. En toe, cheesecake, lekker! Tafelgenoten ook goed gegeten, zeker een aanrader dus!

mugje07 mugje07 8 oktober 2011

Nog niet eens klaar met het diner, maar het is hier prima! Eten uitstekend, heerlijke tournados en prima saté. Ook de sfeer is hier prima en de bediening eveneens. We komen hier zeker terug.

Piengaatgraaguiteten Piengaatgraaguiteten 14 september 2011

Wat is het hier toch fijn! Lekker met z'n tweetjes of met een groep vrienden, ongedwongen goed eten en drinken. Je ziet en proeft gewoon dat ze verse producten gebruiken. De wijnen zijn heerlijk en de koffie smaakt top! Prijs/kwaliteit verhouding is prima in orde. De bediening is snel en blij. Echt een restaurant om vaak te bezoeken.

Geef zelf je mening over De Wandelaar

LunchDiner