| Keuken | Eetcafé & Brasserie |
| Huiswijn per fles | €12.50 |
| Huiswijn per glas | €2.50 |
| Openingstijden | 10.00-21.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
sport1 23 mei 2012 | |
Voor de afwisseling eens een ander lokatie gevonden om eens te gaan dineren op de markt in Maastricht. Helaas...wat een teleurstelling. Bediening geen know-how van datgene wat men zou moeten weten in de Horeca. De keuken ronduit slecht! Inspiratieloze menu kaart. Pasta dreef in het water....Sate moest men zoeken onder een flinke laag satésaus. Smaak was beneden peil. Dat de keuken zo matig is zal de reden zijn waarom de terrassen leeg waren en binnen geen mens zat. Sonde van zo'n mooie lokatie en misschien wel het grootste terras van Maastricht. |
Merels11 24 juli 2011 | |
Wij hebben weer heerlijk gegeten. De service en kwaliteit gaan steeds vooruit, de veranderingen zijn duidelijk terug te zien.
alexdevidal 5 juli 2011 | |
Het eten was niet slecht, maar veel beter dan een thuiskokende hobby kok kan het niet geweest zijn. Het aantal personeel dat op een zonnige dag op het terras staat is ook veels te weinig. Als wij (3 personen) horen dat de pin automaat van het restaurant defect is, willen we allemaal gaan pinnen. Ik word gevraagd om te blijven zitten, en logisch je zou er zomaar van door kunnen gaan. Daarna kwam de serveerster de al een half uur leeg staande borden weghalen. Ondertussen kreeg ik van haar een beschuldiging naar me hoofd gegooid dat wij weg wilde lopen zonder te betalen, en toen brak mijn klomp. Je word daar niet beschouwd als gast, maar als potentiële wanbetaler. Ik kom daar niet meer!! |
louk 5 juli 2011 | |
Leuk terras met mooie bierkaart, verwachting was dus redelijk, echter een slechte onvriendelijke bediening die zich weinig op het terras laat zien en de kwaliteit van het eten was zeer matig. |
fishy 11 juli 2009 | |
Leuke gezellige zaak met goed eten. Prima aanrader. |