1 2 3 4 5 ouder »

Hans62 Hans62 12 maart 2012

Prima gegeten, maar te duur voor wat je krijgt. Verder knusse interieur, wel weinig privacy, doordat tafels dicht op elkaar staan.

Dave42 Dave42 17 februari 2012

Bediening is gezellig, misschien iets te informeel. Het eten was te doen, kip een beetje droog, en eigenlijk weinig inspiratie, maar gewoon niks bijzonders. Voor een cafe/bistro prijs zou dit niet erg zijn en had ik dit wel als redelijk kunnen waarderen. Ik vond het echter veel en veelste duur voor wat het was. Dus... gooi de prijzen omlaag of kwaliteit omhoog.

brietje1967 brietje1967 16 januari 2012

Knusse wel wat oubollige inrichting. Leuke serveerster, maar de ober werd wat te informeel. Niet doen, gasten zijn gasten en geen vrienden van je! Voorgerecht Marriage top, hoofdgerecht dorade te ver doorgegaard. Fazant viel ook tegen evenals de kaasplank met wat droge stukjes oude kaas. Forse rekening. Wij hebben een gezellige avond gehad maar zullen hier niet zo snel meer gaan eten.

kantklossen kantklossen 4 januari 2012

Met de kerst hebben wij het 6 gangen kerst dinee hier gegeten. Dat was in een woord super.
Geweldige gerechten goed op elkaar afgestemd en alles was mooi opgemaakt en de smaak was super soms heel verassend . In een woord top . We zaten in de serre en hebben een zeer geslaagde avond gehad. Sjors en team en de bediening bedankt hier voor en tot ziens. wij komen zeker terug.

DvD DvD 9 oktober 2011

Heerlijk gegeten, gezellige sfeer! De kok was zeer charmant en de bediening vriendelijk en behulpzaam. Ook onze kinderen hebben enorm genoten! het is zelfs als favoriete benoemt!

anemoon1984 anemoon1984 26 september 2011

Het eten is lekker, maar te duur voor wat je krijgt. Vooral het voorgerecht was prijzig voor wat je kreeg. Wel een leuk sfeertje, maar iets te gezellig met al die mensen vlak naast je. Je kunt zonder veel moeite meedoen met hun gesprekken.
Verder is de bediening traag en soms erg onwetend.

Smulpaap59 Smulpaap59 13 augustus 2011

Van de week hier gegeten. Ziet er gezellig uit. Heerlijk gegeten en origineel.
VRESELIJK opdringerige bediening met alle extra`s die te bestellen zijn.
Na een nette vraag de airco uit te zetten in ver band met kou precies op onze tafel werd dit gedaan, maar daarna werd de achterdeur open gezet zodat we weer op de tocht zaten.
Voor ons geen tweede bezoek.

kantklossen kantklossen 9 augustus 2011

Wij hebben er in korte tijd 3 keer gedineerd en hebben er 1 maal de lunch gebruikt.
Alle keren uitstekend gegeten en heerlijke wijn genuttigd. Het eten word mooi opgemaakt gebracht en is van culinaire klasse. Sjors en de dames verdienen een dikke pluim. Ook al komen we uit de wieringermeer we komen zeker weer terug. Een aanrader voor iedereen die gezellig en heerlijk wil eten. Voor een gewone prijs.

ireneburgman ireneburgman 17 juni 2011

heerlijk warm onthaal met vriendelijke maar kundig personeel.
de kaart is steeds een verassing en alleen kritiek dat ik nooit kan kiezen, omdat nu eenmaal alles fantastisch en veels te lekker is.

Spilkerj Spilkerj 5 april 2011

Gisteren heel lekker gegeten in de Pijpenla. Een leuk aangekleed restaurant met een prima keuken. Na een heerlijke Mosterdsoep een lekker stukje lamsvlees op een goed gepeperd bedje van aardappelpuree met heerlijke jus. Ook de huiswijn en de koffie na mogen er zijn!

1 2 3 4 5 ouder »

Geef zelf je mening over Bistro de Pijpenla