Ik kom regelmatig in dit restaurant. Het eten is super! Het vlees van de gril is heerlijk. Ik zeg wel eens: jullie hebben de lekkerste biefstukken van Nederland. De bediening is oke. Ook het vegetarisch eten is goed. De sfeer is goed. Mijn favoriete restaurant. Niets dan lof.
Kom niet uit de buurt maar besloot er te gaan eten met een paar vrienden. Ik moet zeggen: super eten! Zelden heb ik zo kunnen genieten van een goed kwaliteit stuk vlees.
Ook vegetariƫrs kunnen overigens heerlijk eten aangezien er ook vegetarische gerechten op het menu staan.
Sfeer en service ontbraken ook niet en kan dan ook niet anders zeggen dat ik me goed heb vermaakt. Dit restaurant schaar ik onder mijn favorieten!
De aankleding van dit restaurant kan echt niet meer. Het is echt armetierig.
Het eten is redelijk, maar niet meer dan dat. Het vlees, toch hun paradepaardje, is van doorsnee kwaliteit, niks wat je thuis niet zelf even kan maken. De saladebar nodigt totaal niet uit om langs te gaan.
Uiteindelijk is het restaurant in 1 ding groots, en dat is de prijs, letterlijk. Voor 4 personen middelmatig eten kon ik ruim 200,- uitgeven. Niet een megabedrag, maar voor wat je krijgt, echt teveel.
Geef zelf je mening over Argentijns Grill Restaurant Chaco