Voor de prijs hoef je het niet te laten. Ook al is het een pizzeria, ik heb er 2x gegeten en 2x vlees besteld. Voldoende variatie aan gerechten, sommige menu's zijn erg verrassend. Goede kwaliteit, lekker gegeten daar.
En ja, het interieur mag wel een restyling gebruiken. Ondanks dat voelt het toch knus. Bovendien 10% korting met ANWB-kaart.
Goede buurtpizzeria met een wat gedateerd interieur. Inconsistent "deurbeleid": Op 9 januari gebeld om te vragen of we onze hond kunnen meenemen. Ja, hoor, honden zijn van harte welkom. 2 Weken later staan we weer met onze trouwe viervoeter bij de ingang. "Sorry geen honden". "En de vorige keer dan?". "Dan zullen jullie wel erg vroeg zijn geweest". Weird....
Service is niet best: je zou verwachten van een restaurant dat je niet hoeft te vragen om bestek en servetten. Ook het wachten op een 2e drankje duurt erg lang. Kwaliteit van de pizza ik oke, maar niks bijzonders (zeker niet de beste pizza van 't Gooi wat elders beweerd wordt). Ook de pasta's van mijn tafelgenoten waren oke maar niet bijzonder smakelijk. Al met al erg matig, en voor een te hoge prijs, wat in de Nederlandse horeca helaas niet uitzonderlijk is. Ik kom er in ieder geval niet meer terug.