‘Een goed eetcafé met dito prijzen’ waar je ook ‘gezellig met de kinderen naartoe kan gaan’. De bediening is in één woord te beschrijven: top! ‘Altijd vriendelijk, snel en uiterst behulpzaam.’ Op de uitgebreide menukaart staan ‘een uitstekende proeverij met allerlei voorgerechtjes en een ‘heerlijke chateaubriand’ die ‘zo feestelijk is opgemaakt dat het een lust voor het oog is’. Kortom: ‘dit restaurant is beslist een aanrader.’
Heb hier nu meerdere keren gegeten .... en ga nog graag terug.
Vriendelijke bediening, die niet te vaak komen vragen of alles ok is, maar ze houden je wel in de gaten, in die zin dat ze op tijd vragen of je nog wat wilt drinken etc.
En ze hebben een leuke en lekkere kaart, waar niet al te veel op staat, maar wat je krijgt smaakt, mits het je smaak is.
Afgelopen vrijdag 7 December gegeten bij Bar bistro het bruggetje.
Was een speciale avond met Aziatisch eten maar dat was superrrrrrrrrrrrr.
Ook de bediening was top werden allemaal netjes ontvangen bij de deur en naar ons tafeltje gebracht.
We komen er vrij veel en eten is altijd heerlijk.
Elk seizoen weer een vernieuwde kaart met lekker eten,
Sfeervol en rustig. Redelijk gegeten.Kwamen onder andere voor het wild. Hertebiefstuk had waterige saus met weinig smaak. Rode kool niet zoals we gewend zijn en aardappelpurree was pas na toevoeging van zout en peper op smaak. Verder werd het geserveerd met een koude stoofpeer. Eendeborst was beter, vooral door de saus!
Wel een verrassing is het voorgerecht van gamba's met chorizo.
Ondanks dat, is de kans klein dat we hier nogmaals eten.