Kliekjes 10 februari 2012 | |
Afgelopen donderdag heb ik samen met mijn vrouw hier heerlijk gegeten. Het was erg gezellig en de de draai plateau voegde iets origineels toe tijdens het eten. De bediening was erg aardig en we konden goed met ze praten. We kunnen geen minpunten vinden en we raden het echt aan. We komen zeker terug. |
Spruitjes 13 november 2011 | |
Op zaterdagavond gegeten in dit restaurant. Voor een zaterdagavond was het heel erg rustig. Bij binnenkomst was er niemand bij de entre om ons te ontvangen. Dus zelf maar onze jassen opgehangen achter de balie. In het restaurant staan alle tafels op twee enorme draaiende schijven die in een uur tijd ronddraaien. Had voor mij niet gehoeven. Was ook niet altijd even prettig voor het evenwicht/oriëntatie. Bediening was rommelig en we moesten steeds heel erg lang wachten op ons eten. Het duurde een uur voor we ons hoofdgerecht hadden. Het eten viel enorm tegen. De nasi was vrij kaal met enorme diepvries doperwten erin. Verder zat in elk gerecht enorme stukken wortel in. Wij gaan hier iig nooit meer eten! |
restautje 12 mei 2011 | |
Heerlijk gegeten met het hele gezin ! Mijn schoonouders hebben niets te veel gezegd : heerlijk eten en gelukkig geen ve-tsin waar we vaak last van krijgen! De kinderen vinden het ronddraaiende plateau geweldig ! Wij weten het nu wel hoor : vanuit Blaricum in het vervolg naar deze chinees ! ( bediening is attent, lief en behulpzaam ! ) |
Proever18764 2 februari 2008 | |
Ondanks de wat kitscherige entourage aan de wanden is het best de moeite waard. Twee ronde draaiplateaus die in een uur tijd heel langzaam ronddraaien, is iets wat je pas later ontdekt. Nette en hulpvaardige bediening, die best redelijke gerechten uitserveert. Had mij erg verheugd op het (in grand marnier) geflambeerde ijs in kokosbeslag, dat in de praktijk minder smaakvol bleek te zijn. |
Proever63047 15 juli 2007 | |
Vaak gegeten bij Boedha, zowel zakelijk als privee. Nooit minpunten kunnen noteren; de bediening is geruisloos en zeer efficiënt en het eten zeer verzorgd. Aanrader: de chef-kok het menu laten samenstellen, waarbij je aangeeft waar je voorkeur naar uit gaat. Dit is geen restaurant voor een uitbundig feest, maar wel voor een zakenetentje of intiem tête-a-tête met je meisje. |
rodnet 29 januari 2007 | |
Best acceptabel qua eten, prijzen niet exorbitant, bediening weinig persoonlijk maar ok voor zo´n grote tent. Prijs/kwaliteit redelijk op het randje van goed. Vroeger was het beter en verrassender, maar desondanks betrouwbaar Chinees adres. Minpuntje: bij een Chinees moet je geen Thais kunnen eten (in mijn opinie) |
Proever54147 27 november 2006 | |
volgens mij is dit restaurant recent verbouwd en verbeterd. Een aanrader voor wie gewoon gezellgi chinees wil eten ! |
Proever7410 10 september 2006 | |
Lekker eten. Een echt \'nederlands\' chinees restaurant. |
Proever30824 4 maart 2005 | |
wat een klote tent! De ongeinteresseerde meneer achter de bar die afhaal-bestellingen opneemt moet serieus ander werk zoeken. Niets kan en het eten is absoluut geen chinees. Vergane Glorie!!!!!!!! Nooit meer. De draaiende vloer zal niet meer helpen. |
Proever27413 22 december 2004 | |
Geweldig wat een mooie uitstraling. En de bediening is super. Vriendelijk en mooi (in de sfeer) gekleed, ze vallen bijna niet op, maar als je ze nodig hebt staan ze direct voor je klaar en de service is grandioos. Oh ja, en het eten vind ik er ook super, vooral de Pekingeend, mmmmmmm. |
Geef zelf je mening over Chinees Restaurant Boeddha