Hier wezen lunchen op een dinsdagmiddag, mooie zaak,redelijk personeel (correct maar niet echt hartelijk) prima huiswijn (Sauvignon Blanc) maar erg tegenvallend eten. De voorgerechten waren oke,maar de ''specialiteit '' van het huis het plateau fruits de mer, viel ontzettend tegen. Oesters waren oké,garnalen en langoustines ook,maar verder heel veel (te lang) gekookte mosselen, vies ruikende (oud) ook te lang gekookte scheermessen en veel gekookte schelpjes.... Ben veel beter gewend....alikruiken, rauwe venusschelpen en rauiwe mosselen,wulken, crevettes grises en soms zelfs zeeegels (in 't seizoen) . Vond dit plateau echt de naam specialiteit onwaardig! Kom hier zeker niet meer terug1
Mooie plek, prima bediening. Zoals wel vaker, portie net te klein voor een grote kerel. Jammer dat de vis net te gaar (tonijn veel te gaar) op het bord komt. In dit segment hoort dat top te zijn.
Op doorreis, even naar binnen voor een snelle salade, dit ging reuzevlot en de bediening liet weten dat niets teveel was.
Heerlijke salade met vis gegeten. Prima. Ik had al eerder een keer een lunch gebruikt tijdens de zomermaanden, op het terras. Ook fijn!
Het eten smaakt puur. Ik kom van de week nog een keer terug...
Wij hebben een lunchbuffet gehad. Ik moet zeggen dat ik het eten matig vond...heel jammer want ik had mij er erg op verheugd om bij dit restaurant te eten. Wellicht is het restaurant op zich zelf goed maar dit vond ik niet best.
Geef zelf je mening over Proeftuin het Bergpaviljoen