i_helder 16 december 2011 | |
Voor het eerst sinds jaren hier weer eens geluncht. Ruime keus en prima eten, maar ik vind de prijzen wel wat hoog. Je betaald bijvoorbeeld 9 euro (!!) voor 2 boterhammen met kroket. De bediening is vriendelijk, het interieur aan een update toe. Al met al een prima plek voor een vlotte hap in de buurt van het station. Wie sfeer en echt lekker eten zoekt loopt verder de binnenstad in. |
Willem57 5 februari 2011 | |
Vorige week weer eens lunch genoten. Aardige salade, lekker brood en de bediening was op tijd en vriendelijk dit keer. Soms is dat minder, dan is het eigenlijk te druk en dan loopt het af. Over de eten, eigenlijk is het niet bijzonder, of beter gezegd, bijzonder maar standaard voor een gemiddelde prijs. Prima voor een zakenlunch of even uit eten na het werk. |
Evert7h 30 november 2010 | |
Nog nooit zoiets meegemaakt: kaasfondue die een meelbal met een beetje kaassmaak blijkt te zijn en toen we daar een opmerking over maakten konden we vertrekken. We zijn zeer grof behandeld. Al met al: een kok die kan niet koken en een bediening die niet bereid is in te gaan op reële klachten van klanten. Ga hier niet naar toe! De wijn was overigens ook slecht. |
marjan53 12 november 2010 | |
We hadde een bon van Groupon. Ik dacht altijd dat een amuse een klein hapje van de zaak was maar dit werd gerekend als 1e gang van het 4-gangendiner, zo kan ik ook een 4-gangendiner maken. Het voorgerecht was gemengde sla met wat olijven en zo en daar bovenop een stukje zalm, niks aparts. Het hoofdgerecht was erg lekker, ossenhaas en varkenshaas met aardappelsalade en wat groente en heerlijke patat erbij, volgens mij wel allemaal zelf gemaakt, het smaakte vers. Het toetje was ook heerlijk, twee ijsgebakjes verschillende smaken met twee lepeltjes, we moesten er samen van eten, op zich wel leuk. De huiswijn smaakte heerlijk, Argentijns. De bediening was heel vriendelijk en het interieur erg gezellig, vooral boven waar overigens niemand zat zag het er heel mooi uit, de toiletten waren mooi schoon, alles heel modern. |
rolandbreedveld 27 oktober 2010 | |
Mooi restarant, in nieuwbouw centrum Den Haag
Proever42527 15 september 2010 | |
De keuken hier is niets mis mee en het interieur kan er mee door. Maar dat weegt niet op tegen de lompe bediening. De serveerster stuurde ons naar een tafeltje waar het lekte. Toen we haar daarop wezen, bleek dat ze dat wel wist, maar dat ze de andere tafeltjes vrij wilde houden voor mogelijke andere gasten omdat wij deze keer alleen maar wat kwamen drinken en niet lunchen. We moesten niet zeuren.
Joszti 24 april 2009 | |
Gisteren hier gegeten en het was helaas geen succes.
Proever77704 8 juli 2008 | |
Een tijdje geleden ben ik met een collega gaan lunchen bij Babbilage.
nkastelein 1 juni 2008 | |
Hier hebben we vroeger wel eens beter gegeten. De ontvangst was prima, hoewel de medewerkster later vooral met iemand aan de bar bezig was.
Proever49020 20 mei 2008 | |
Een tournedos van 250 gram, staat op het menu. Hier is duidelijk sprake van een kapotte weegschaal. Hooguit 150 gram!. De smaak was redelijk. Het voorgerecht: geroosterd waldcorn broodje met zalm. Tot mijn afschuw op de zalm een paar klodders mayonaise. Hoe verzin je het? Met de snelheid waarmee alles geserveerd werd was niks mis. Bediening was vriendelijk en hield het natje goed in de gaten. Maar nog een keer Babbilage....ik denk het niet. |
Geef zelf je mening over Brasserie Babbilage