KeukenFrans & Internationaal
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

i_helder i_helder 16 december 2011

Voor het eerst sinds jaren hier weer eens geluncht. Ruime keus en prima eten, maar ik vind de prijzen wel wat hoog. Je betaald bijvoorbeeld 9 euro (!!) voor 2 boterhammen met kroket. De bediening is vriendelijk, het interieur aan een update toe. Al met al een prima plek voor een vlotte hap in de buurt van het station. Wie sfeer en echt lekker eten zoekt loopt verder de binnenstad in.

Willem57 Willem57 5 februari 2011

Vorige week weer eens lunch genoten. Aardige salade, lekker brood en de bediening was op tijd en vriendelijk dit keer. Soms is dat minder, dan is het eigenlijk te druk en dan loopt het af. Over de eten, eigenlijk is het niet bijzonder, of beter gezegd, bijzonder maar standaard voor een gemiddelde prijs. Prima voor een zakenlunch of even uit eten na het werk.

Evert7h Evert7h 30 november 2010

Nog nooit zoiets meegemaakt: kaasfondue die een meelbal met een beetje kaassmaak blijkt te zijn en toen we daar een opmerking over maakten konden we vertrekken. We zijn zeer grof behandeld. Al met al: een kok die kan niet koken en een bediening die niet bereid is in te gaan op reƫle klachten van klanten. Ga hier niet naar toe! De wijn was overigens ook slecht.

marjan53 marjan53 12 november 2010

We hadde een bon van Groupon. Ik dacht altijd dat een amuse een klein hapje van de zaak was maar dit werd gerekend als 1e gang van het 4-gangendiner, zo kan ik ook een 4-gangendiner maken. Het voorgerecht was gemengde sla met wat olijven en zo en daar bovenop een stukje zalm, niks aparts. Het hoofdgerecht was erg lekker, ossenhaas en varkenshaas met aardappelsalade en wat groente en heerlijke patat erbij, volgens mij wel allemaal zelf gemaakt, het smaakte vers. Het toetje was ook heerlijk, twee ijsgebakjes verschillende smaken met twee lepeltjes, we moesten er samen van eten, op zich wel leuk. De huiswijn smaakte heerlijk, Argentijns. De bediening was heel vriendelijk en het interieur erg gezellig, vooral boven waar overigens niemand zat zag het er heel mooi uit, de toiletten waren mooi schoon, alles heel modern.

rolandbreedveld rolandbreedveld 27 oktober 2010

Mooi restarant, in nieuwbouw centrum Den Haag
Van binnen gezellig "oud" ingericht.
De Spare-ribs zijn uitstekend met lekkere saus.
Moe van al die restaurants waar ze eenheidsworst tappen? (Heineken, Bavaria, Grolsch enz), neen hier tapt men Jupiler, kijk... !
En een aardige eigenares.

Geef zelf je mening over Brasserie Babbilage

VrijdagGeopend
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Opmerkingen

Op zaterdag alleen open voor grotere groepen.(reserveren dus gewenst !!!).

Meld dit restaurant als gesloten