360 ° panorama
Rosso over zichzelf

volg Rosso op twitter en maak iedere kans op een dinercheque voor twee personen. schrijf je ook in voor de nieuwsbrief, ga met je iphone of ipad naar onze site! de agenda en de menu-en wijnkaart op onze site is altijd up to date

1 2 3 4 ... 17 ouder »

Sanneke211 Sanneke211 21 mei 2012

we hadden een gezellige en leuke avond tot we de rekening kregen. Het verrassingsmenu +wijn arrangement kwam op 230 euro voor 2 personen. We hebben daar 4 kleine gerechtjes voor gekregen en 4 wijn per persoon. Dessert was niet inbegrepen. De locatie is mooi maar de prijs/kwaliteitsverhouding is helemaal zoek.

San68 San68 14 mei 2012

Afgelopen zaterdagavond (12 mei) met z'n vieren gegeten. Het was een feestje! We hadden via Groupon een bon voor 4 personen voor een 7 gangen diner. Vanaf het 1e tot aan het laatste gerecht was het uitstekend. Heerlijk gegeten! We hadden er een wijnarrangement bij genomen en bij ieder gerecht kregen we een perfect passend glas wijn. Ook de service en uitleg van gerechten en wijnen was goed en leuk. Als enig minpuntje moet ik wel even melden dat de uiteindelijke prijs van de dranken erg hoog was, maar alles bij elkaar hadden we een hele goede avond!

Martinuso Martinuso 13 mei 2012

Gisteren 12 mei 2012 geweest, Wat een heerlijke zaak en wat een heerlijk eten we hadden een zes gangen diner alles tot in de perfectie geserveerd, door personeel die weet wat je op je bord krijgt, Zijn in februari bij Herman de Blijker geweest, die haalt het in de verste verte niet, met wat bij Rosso wordt gepresteerd en gepresenteerd.
Een heerlijk Team met Profesioneel Personeel

Niels-Daan Niels-Daan 7 mei 2012

Heerlijk eten in een prima entourage! Echt een avondje genieten waarbij je niet hoeft te kiezen tussen borrelen, uit eten of op stap, hier heb je eigenlijk het complete pakketje. Ook erg leuk om de mannen te koken in hun kleine keukentjes!

zeynozerrin zeynozerrin 14 april 2012

perfect tot in de puntjes goede service....lekker eten en betaalbaar. tonijn was heerlijk. gezelllige sfeer....leuke inrichting en gezeelie terasje.....

Nico68 Nico68 10 april 2012

Restaurant met uitstekende sfeer en goed eten en drinken. Echter... de prijs van de dranken en het wijnarrangement was buiten elke proporties. Prijs/Kwaliteit verhouding is volledig zoek.

Sjaak12 Sjaak12 6 april 2012

eten was goed en de service was UITSTEKEND
vooraf herbevesting van reservering
reservering volledig met in acht neming van aangegeven voorkeur voor plaats
ook op de avond zelf erg prettige bediening

GM191 GM191 4 april 2012

Gisteren met 4 van de groepen bij Rosso gegeten. De gerechten waren verrassend lekker. Met zorg bereid en mooie smaken. De bediening was correct, maar deden alleen wat ze moesten doen. De huiswijn was ook lekker. Kortom een zaak om terug te komen.

Mmmmartin Mmmmartin 14 maart 2012

Gisteren bij Rosso gegeten. Het restaurant was bijna helemaal bezet, waardoor de sfeer ook erg gezellig aanvoelde. De porties waren in een goede verhouding met de hele serie proeverijen van het uitgebreide verrassingsmenu, dat Rosso je voorschotelt. Bij elke proeverij gaf de bediening een ruime uitleg van de samenstelling van het menu en de wijn uit het BOB wijnarrangement (vaak bleef de fles op tafel staan voor het geval je nog een klein beetje extra van de wijn wilde proeven !!). Zowel de kwaliteit van het surprise menu maar ook het zeer vriendelijke personeel bij Rosso is uitstekend. En de prijs/kwaliteit verhouding ook. Ik kom er zeker terug !!!

orfi orfi 7 maart 2012

mooie zaak eten is goed maar porties wel aan de kleine kant en 3,50 voor een espressootje is teveel van het goede. uiteindelijk behoorlijke rekening waarvoor ik elders meer eetplezier kan hebben.

1 2 3 4 ... 17 ouder »

Geef zelf je mening over Rosso