Op zondag 29 januari vanaf 16u pakt het Westelijk Handelsterrein uit met een culinair event! Tijdens ‘Proef het Westelijk Handelsterrein‘ geniet u van een smakelijke 4-gangen dinch. 7 toprestaurants verzorgen ieder overheerlijke culinaire gerechten. Aan de hand van de menukaart kiest u zelf uw gastronomische wandeling. De kaarten zijn te krijgen via www.wht-rotterdam.nl of de restaurants.
Gisteren bij Rosso gegeten. Een paar tips voor de bediening:
- Vermeld bij het verrassingsmenu de prijs. Omdat op jullie site worden ook al geen prijzen worden vermeld heeft de gast bij het kiezen van verrassingsmenu geen idee van de prijs, zodat hij bij de rekening ook wel wordt 'verrast'.
- Leg bij het verrassingsmenu ook uit hoeveel gangen het betreft. Als ik had geweten dat ik 3 voorgerechten zou krijgen zou ik er niet voor hebben gekozen.
- Laat de koffie svp niet te lang op de bar staan. Onze koffie was helaas lauw.
- Leg bij iedere gang van het verrassingsmenu uit wat de gast krijgt. Bij 1 gang hadden we geen idee, maar wilden het ook niet koud laten worden.
- Zet de bestelde fles wijn op tafel en laat hem niet op de bar staan. Dat werkt alleen als het personeel ook echt tijd heeft om bij te schenken. Na twee keer zwaaien moest ik nu zelf naar de bar lopen om de fles te halen. Bovendien heb je zo geen enkele idee hoeveel flessen je hebt besteld.
Begrijp me niet verkeerd, ik heb lekker gegeten, maar bij de prijzen verwacht ik een iets betere bediening.
Gister met groep van 20 personen gegeten. Ze hadden voor ons 3 gangen menu samengesteld inclusief wijn met koffie en lekkers toe. Het was heerlijk allemaal. Leuke hippe sfeer en goede prijs kwaliteit verhouding. We komen zeker terug!
Samen met mijn vriendin hier wezen eten en het verrassingsmenu genomen dat werd aangeraden door de manager. Normaliter doen wij dit nooit, zodat we de gerechten zelf in de hand hebben, maar hebben het deze keer overgelaten aan de kok en het smaakte voortreffelijk. Een combinatie tussen zeevruchten en vlees met een snufje moleculaire technieken erin verwerkt zorgde voor een prikkeling van onze smaakpupillen. Top!
Gister hier met mijn vriend heerlijk gegeten, verse ingredienten en goede smaak. We hebben gebruik gemaakt van een Grouponbon, maar het service was nog steeds uitstekend. Zo was onze grouponbon al eerder deze maand verlopen, maar ze vonden geen probleem om deze voor ons te verlengen en alsnog te accepteren. Heel leuk en gezellig sfeer, een open keuken waardoor je goed kan zien hoe de chefs je eten voorbereiden.
Omdat het redelijk druk was(feestje begreep ik later), was de toilet moeilijk bereikbaar, deze zat namelijk helemaal achterin. Maar dat is ook de enige minpuntje.
Als ik kijk naar de mening van Proever45749 van slechts een paar dagen terug, dan blijkt maar weer dat er altijd van die 'culinaire experts' zijn, die met een groupon bon beter alleen de snackbar op de hoek zouden moeten bezoeken. Ik heb 2 dagen terug met een grote groep bij Rosso genoten van alle smaakvolle proeverijen op basis van een 6 gangen menu. Elke gang was een bijzondere verrassing. En de huiswijnen waren top en niet duur !! Als je geniet van het eten, dan heb je geen tijd om je omgeving als een escort-ontvangstzaal te ervaren. Dan geniet je van het eten, de wijn en het gezelschap aan de tafel. Rosso kent ook een uitstekende bediening !! Ik kom zeker terug bij Rosso, alleen al om 'les moules de bouchot' !!